25n
25N
25N

La preinscripció per a l'admissió al curs universitari 2021-2022 serà del 21 de juny al 9 de juliol

La preinscripció per a l'admissió al curs universitari 2021-2022 serà del 21 de juny al 9 de juliol
21/05/2021 -

La comissió gestora dels processos d’accés i preinscripció en les universitats públiques del sistema universitari valencià ha establit el termini comprés entre el 21 de juny i el 9 de juliol de 2021 a les 14 hores, perquè els estudiants presenten la sol·licitud de preinscripció a les universitats públiques valencianes.

La sol·licitud de preinscripció ha de presentar-la tot l’alumnat que desitge iniciar els seus estudis en les universitats públiques de la Comunitat en el curs 2021-2022. L’emplenament i tramitació de la sol·licitud de preinscripció es realitzarà de manera telemàtica a través de la web, detalla la Generalitat en un comunicat.

En el cas dels i les estudiants que presenten un títol de Batxillerat europeu, els que estiguen en possessió de títols equivalents al títol de Batxiller i procedisquen d’algun estat de la Unió Europea, i els estudiants pertanyents a sistemes educatius de països no membres de la Unió Europea, i no puguen presentar la sol·licitud de preinscripció en el termini establit, podran tramitar la preinscripció fins a les 14 hores del 31 de juliol.

Per part seua, l’alumnat d’altres comunitats autònomes i de la UNED que es presente a la PAU en convocatòria extraordinària, i dels alumnes i alumnes de cicles formatius de grau superior de la Comunitat que finalitzen els seus estudis en la convocatòria extraordinària, i que no puguen participar en el procés ordinari d’inscripció per no comptar amb la documentació exigida dins del termini de preinscripció, hauran de dirigir-se, al setembre, a la universitat on vulguen cursar els seus estudis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 12 =