25n
25N
25N

El preu de l'habitatge en el Cabanyal puja més del 20% l'any 2019

El preu de l'habitatge en el Cabanyal puja més del 20% l'any 2019
14/02/2020 -

El preu de l’habitatge en el barri del Cabanyal de València–que recentment ha sigut inclòs entre els 10 barris més ‘cool’ d’Europa pel diari britànic ‘The Guardian’– s’ha incrementat més d’un 20 per cent durant l’any 2019, segons assegura la immobiliària Engel & Völkers.

“La idiosincràsia típica del barri, al costat de l’esforç econòmic que està fent l’Ajuntament per la rehabilitació de la zona, ha incrementat la presència dels compradors internacionals en el Cabanyal”, assegura el director de vendes d’Engel & Völkers a València Platja, Enrique Martínez, en un comunicat.

La signatura destaca que el 40% del total de les compravendes realitzades per la immobiliària en la zona “ha estat protagonitzada per clients estrangers amb un clar perfil inversor”. Aquesta “elevada” demanda ha tingut un impacte directe en l’increment dels preus, fins a tal punt que el Cabanyal ha registrat “la major pujada de preus de tota la ciutat de València”, afig.

Encara que la variació de preus fluctua segons les zones i ha pujat un 20% de mitjana, els habitatges al carrer de la Reina o les cases tradicionals han arribat a incrementar-se un 30% en 2019.

Martínez confirma que “existeixen zones i tipologies d’habitatge molt concretes que superen ja els 2.200 euros/m² quan en l’estiu de 2018 se situaven en 1.750 euros/m²”.

“La previsió per a 2020 apunta a una forta demanda en les propietats situades en el Cabanyal que donarà lloc a un procés de consolidació de cara als pròxims exercicis”, afig el director de vendes d’ Engel & Völkers.

La transformació cultural i d’oci al costat dels canvis produïts en la infraestructura urbana adaptant-la a la qualitat de vida de les persones ha revitalitzat la zona.

També ha canviat el perfil de comprador cap a un client més preocupat pel pla urbanístic d’una zona sostenible. No obstant això, cal destacar que les cases típiques de la zona han patit un increment major en el preu per la facilitat de convertir-les en lloguers vacacionals.

INTERÉS DE FRANCESOS, SUÏSSOS I COLOMBIANS

Dins de l’interés internacional, sobreïxen tres nacionalitats: francesa, suïssa i colombiana, a les quals s’ha unit un major nombre de sol·licituds per part de clients d’altres països europeus, d’Amèrica del Nord i del Sud, així com per part d’altres zones menys habituals com Israel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − sis =

Informacion coronavirus