25n
Orgull
Orgull

Alfafar aconsegueix un preacord per a adquirir l'edifici Meral del Barri Orba

L’adquisició de la primera i segona planta, així com del local d’accés en la planta baixa de l’edifici Meral tindrà un pressupost màxim de 750.000 €

Alfafar aconsegueix un preacord per a adquirir l'edifici Meral del Barri Orba
12/04/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha acordat l’adquisició de la primera, segona planta i del local d’accés en la planta baixa de l’edifici Meral del Barri Orba. Amb un pressupost màxim de 750.000 €, el preacord possibilitarà a l’Ajuntament realitzar una adquisició de més de 4.000 metres quadrats de superfície que serà destinada a establir locals associatius, serveis de biblioteca, ludoteca, assumptes socials, entre altres.

Amb aquest projecte que s’ha iniciat amb el preacord, l’Ajuntament d’Alfafar donarà resposta a les demandes històriques de les i els veïns i les associacions del barri que reclamaven disposar d’un bé públic per a finalitats socials, associatius i culturals, i proposa, d’aquesta forma, una solució a les deficiències del Barri Orba en matèria de dotacions públiques a causa de la seua forma d’urbanització.

Les demandes de dotacions públiques que necessita el Barri Orba com a serveis de biblioteca, ludoteca, sales polivalents, locals associatius i altres serveis públics fan necessària una ubicació cèntrica, accessible i funcional pel que l’edifici Meral és l’únic bé immoble que pot ser destinat en el barri per a aquestes finalitats. Així, aquest edifici atendrà, una vegada adequat, a la població infantil, a les i els joves i a les persones majors, població que exigeix una major atenció i cura.

Una vegada es formalitze aquest acord, l’Ajuntament realitzarà un estudi tècnic sobre l’estat de l’edifici i la necessitat d’intervenció per a adequar-lo a la normativa vigent en matèria d’emergències, evacuació i accessibilitat per a les dues plantes de l’edifici. El preacord únicament quedaria anul·lat si no hi haguera crèdit pressupostari en 2019 per a realitzar-ho, o bé si la Comunitat de Propietaris de l’edifici no autoritzara les adaptacions necessàries per a complir la normativa d’accessibilitat i incendis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 14 =