25n
25N
25N

PPCV veu a Bonig governant amb majoria absoluta

PPCV veu a Bonig governant amb majoria absoluta
04/12/2018 -

La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha manifestat que veu a la presidenta de la seua formació, Isabel Bonig, “governant amb majoria absoluta” després de les eleccions autonòmiques de 2019 i “parlant amb tothom i pactant amb qui s’unisca a un programa de govern que siga raonable per a aquesta comunitat”.

Ortiz s’ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, preguntada per si en cas que es repetiren els resultats de les eleccions andaluses a la Comunitat el PPCV pactaria amb Cs i VOX.

Sobre aquest tema, ha indicat que el PP al llarg d’aquesta legislatura ha deixat “negre sobre blanc” i “s’ha oferit a parlar amb tothom i ha oferit pactes a Ximo Puig en moltes qüestions com l’educació o el finançament”. “A partir d’ací, parlar es parla amb tothom perquè és el raonable. El PP ha parlat amb tothom i parlarà sempre amb tothom. Parlar és pactar i negociar i açò ja es veurà”, ha assenyalat.

No obstant això, ha admés que veu a Bonig “governant amb majoria absoluta” i “parlant amb tothom i pactant amb qui s’unisca a un programa de govern que siga raonable per a aquesta comunitat i amb uns pilars bàsics com la baixada d’impostos, acabar amb les llistes d’espera i la no discriminació en funció de la llengua que parlen o el lloc en el qual visquen”.

Insistida per si ella es trobaria “còmoda” pactant amb la formació que lidera Santiago Abascal, ha puntualitzat que el que no té “davant ni damunt de la taula” no ho valora com una realitat. “Dins del PP hi ha diferents ànimes que convivim i eixa és la grandesa d’aquest partit i per això som el primer partit en aquest país i guanyem les eleccions a la Comunitat. Quan arribe el moment d’asseure’s a parlar valorarem quines coses són les que ens uneixen i quins ens separen i si ens uneixen més que ens separen podrem arribar a acords, però no solament amb aquest partit, sinó amb qualsevol partit de l’arc polític”, ha asseverat.

Respecte als resultats de les eleccions andaluses, ha considerat que “es va veure el desig de canvi dels andalusos, va haver-hi abstenció alta i les previsions no van encertar” i en clau valenciana ha manifestat que “està tot per fer, hi ha molta volatilitat”. “El PPCV porta tres anys treballant sense descans i va a treballar sense descans en els sis mesos que queden perquè la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, siga presidenta de la Generalitat perquè és una magnífica candidata”, ha destacat.

Al seu judici, el cap del Consell “ja tarda a convocar eleccions i no és valent” i “solament li agraden les frases grandiloqüents però li falta determinació”. “És important que es facen mirar tots ells què està passant amb el govern de Pedro Sánchez que va accedir al govern a través d’una moció de censura que va pactar amb Bildu, i els separatistes. Després ens tirem les mans al capdavant amb segons quines lectures i resultats però hi ha una realitat constatable i és que els andalusos han parlat i hi ha una part en clau nacional”, ha indicat.

“NO HEM APRÉS RES DEL DIUMENGE”

En aquest sentit, Ortiz ha lamentat que Sánchez vulga negociar els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) “amb separatistes, Bildu i l’esquerra radical” perquè llavors, ha remarcat, “no hem aprés res del diumenge”.

A la Comunitat, ha reprovat que “dins de Compromís hi ha un coqueteig permanent amb el separatisme català” i ha mostrat la seua preocupació respecte a què el PSPV “no haja condemnat eixes actituds que alguns diputats i la segona autoritat de la Comunitat tenen” ni ha sentit que “vagen a llevar subvencions a entitats catalanistes. Després diran que el PP agita el catalanisme”.

“Senyors del centreesquerra són vostés els que no escolten als valencians i després alguns es lamentaran. Algú no ha escoltat al carrer ni a la societat”, ha postil·lat.

Davant aquest escenari, ha destacat que el PPCV ofereix “gestió, deixar coquetejar separatisme català, responsabilitat, baixada massiva d’impost, seguretat i honestedat” i amb eixos paràmetres seguirà treballant perquè “Bonig siga la presidenta de la Generalitat”.

Qüestionada sobre si el passat de la corrupció pot afectar el PPCV, la portaveu adjunta ha manifestat que “ja li van passar factura en les urnes en 2015 els casos de corrupció” i ha considerat que qui ha de preocupar-se ara és el PSPV i Bloc que compten amb “causes obertes pel suposat finançament irregular”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

torrent