25n
25N
25N

El PPCV demana un "pla b" per als majors i el turisme valencià després de "l'estocada" dels viatges de l'Imserso

El PPCV demana un "pla b" per als majors i el turisme valencià després de "l'estocada" dels viatges de l'Imserso
27/09/2020 -

La portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular i sotssecretària regional del PPCV, Elena Bastidas, ha demanat al Govern d’Espanya “un pla B per a les persones majors i per al Turisme” després de la cancel·lació “sense més opcions” els viatges de l’Imserso.

“És una estocada més a dos dels sectors més afectats per la crisi de la COVID. El fàcil és eliminar, el difícil és dialogar, proposar i arribar a acords, però a això, ni el Govern d’Espanya ni el Consell estan disposats”, ha criticat en un comunicat.

Bastidas ha instat al president de la Generalitat, Ximo Puig, a no quedar-se “de braços plegats” després d’una decisió “sense opcions” que afectarà “de ple” al Turisme valencià i als nostres majors.

Ha criticat que el Govern central haja suspés els viatges sense “plantejar alternatives” i “sense planificació” el que tindrà “un efecte pervers” sobre l’economia, el turisme i el col·lectiu de més edat de la Comunitat Valenciana. Així, ha assenyalat que la situació és “tan greu” que afectarà de ple a l’economia valenciana, ja que només Benidorm absorbeix el 20% del total de les places d’Espanya.

“La relació del Botànic amb el Turisme es resumeix en una paraula: traïció. Aquesta setmana van votar en contra d’un Pla de Reconstrucció del Turisme valencià, ara ens assabentem que el Govern no ha demanat ni una sola ajuda específica per al turisme espanyol amb la complaença de Ximo Puig, i a sobre no proposen alternatives segures per a revitalitzar part del nostre sector”, ha assenyalat.

Al seu judici, “no tenen cap sentit” que el Govern d’Espanya i la Comunitat “esborren els viatges de l’Imserso sense plantejar una solució” pel que els ha recomanat que “escolten al sector turístic i a les associacions de majors, s’asseguen en una taula de diàleg i busquen opcions per a poder garantir una opció segura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

bombers
bombers