25n
Orgull
Orgull

El PPCV demana a Puig "instruccions clares" per a la vacunació dels majors de 12 anys perquè només hi ha ordres contradictòries

La portaveu d’Educació, Beatriz Gascó, assenyala que “mentre la conselleria d’Educació demana obres en els centres per a assegurar la distància de seguretat, Puig anuncia vacunacions als alumnes abans de l’inici”

El PPCV demana a Puig "instruccions clares" per a la vacunació dels majors de 12 anys perquè només hi ha ordres contradictòries
27/06/2021 -

La portaveu d’Educació del PPCV, Beatriz Gascó, ha demanat al president de la Generalitat, “instruccions clares, amb un pla d’actuació eficaç i pensat” perquè “estem veient que hi ha ordres contradictòries” i “la comunitat educativa no pot viure en una incertesa permanent. Exigim per al nou curs una bona planificació que brilla amb la seua absència”.

Gascó s’ha referit d’aquesta manera a les informacions contradictòries que s’estan donant entre la conselleria d’Educació i Sanitat, ja que, “d’una banda Puig anuncia la vacunació a majors de 12 anys abans de l’inici de curs i per l’altre la conselleria està demanant obres en els centres per a assegurar la distància de seguretat”.

Així, ha assenyalat que la conselleria d’Educació ja els ha traslladat als centres que han de fer remodelacions perquè es respecten unes distàncies determinades, perquè els alumnes, sobretot els de Batxillerat, no hagen d’anar dies alterns.

No obstant això, mentre aquestes ordres arriben als centres educatius, el president de la Generalitat parla de vacunació en majors de 12 anys. Per tant, els centres educatius “es passaran tot el mes de juliol fent reformes perquè després vinga el president Sánchez o el conseller Marzà per a dir que no servirà de res”.

El que demanem són “instruccions clares, amb un pla d’actuació eficaç i pensat, la qual cosa no poden fer és estar marejant a tothom com ha passat amb la vacunació del professorat, que els han tinguts en un sense viure fins a l’últim moment”, ha criticat.

La comunitat educativa ha afegit, “no pot viure en una incertesa permanent, que és el que ha passat aquest curs. Els professors han viscut un curs escolar desprotegits, han rebut tots els mecanismes de protecció pràcticament al final de curs”.

Finalment, la diputada popular ha assenyalat que “la comunitat educativa no pot viure en una incertesa permanent, que és el que ha passat aquest curs on l’administració els ha abandonat a la seua sort. Exigim per al nou curs una bona planificació que brilla amb la seua absència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + dos =