25n
25N
25N

El PPCV insta a Oltra a anar a la reunió amb Puig amb un pla d'actuació urgent en les residències perquè "la situació està desbocada"

Adverteix que els primers contagis a Benirredrà es van decretar el mateix dia que Oltra “es barallava” amb Soler, mentre ella volia fer-se la forta amb Soler el virus es feia fort en les residències”

El PPCV insta a Oltra a anar a la reunió amb Puig amb un pla d'actuació urgent en les residències perquè "la situació està desbocada"
29/11/2020 -

La portaveu de Política Social i sotssecretària regional del PPCV, Elena Bastidas, ha reclamat a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra que a la trobada amb el president Ximo Puig “vaja amb un pla d’actuació urgent en residències, perquè la situació està desbocada, i algú s’ha d’ocupar d’una vegada dels més vulnerables i menys dels seus conflictes polítics”.

Bastidas ha assenyalat que el cas de Benirredrà “ens ha posat a tots els pèls de punta” i “ha estat la gota que ha satisfet el got”. Així ha assenyalat que la situació del centre de Benirredrà “és molt preocupant”, ja que 94 usuaris i treballadors estan contagiats i 12 defuncions “és perquè Puig es prenga molt de veritat el relleu d’Oltra”. Actualment hi ha ja 80 centres amb brots declarats.

El més “escandalós” del brot de Benirredrà, ha explicat, és que els primers contagis es van decretar el mateix dia que Mónica Oltra es barallava en públic amb el conseller Vicent Soler, “en lloc d’estar en la gestió de les crisis estava ocupada a ocupar el seu espai, mentre ella volia fer-se la forta amb Soler el virus es feia fort en les residències”.

Així, ha recordat que des que es va decretar l’Estat d’Alarma el PP, el sector i els professionals “hem sol·licitat la realització de tests periòdics en les residències valencianes” però Oltra “s’ha rentat les mans una vegada i una altra”. I ara “ens assabentem que més de 200 dels nostres majors en residències, gairebé el 30%, ha mort des que les residències van demanar la realització de tests periòdics per a prevenir els contagis en la COVID-19”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 1 =