25n
25N
25N

El PPCV denuncia que les ajudes del Consell no arriben

El portaveu d’Indústria, Felipe Carrasco, demana integrar dins de les ajudes a sectors que han quedat exclosos

El PPCV denuncia que les ajudes del Consell no arriben
04/04/2021 -

El portaveu d’Indústria del Grup Popular en les Corts, Felipe Carrasco, ha denunciat la impossibilitat de rebre ajudes per part de milers d’autònoms, comerciants, empreses i pimes valencianes. “No estan arribant. Des del Consell es dediquen a anunciar ajudes que no estan arribant. El president Puig cada vegada més sembla un “home anuncio”, ahir mateix amb una nova versió del Pla Resistir, però els valencians li paguem perquè gestione. Els fons es perden pel camí de la burocràcia i centenars d’empreses de molts sectors tanquen perquè no poden absorbir l’impacte que ha suposat el coronavirus. Només en hostaleria en 2020 van tancar un de cada tres negocis en la Comunitat Valenciana”

Carrasco ha assenyalat que “Sánchez i Puig, són el mateix. Prometen ajudes per a les pimes i autònoms, que mai acaben d’arribar. S’omplin la boca parlant de milions d’euros, però la realitat és que molts sectors han quedat exclosos de les ajudes a escala estatal, com és el cas de la indústria manufacturera valenciana; sectors com el del calçat, el del moble o el del metall, o el tèxtil i els que poden accedir o són quantitats insuficients”.

“Fins i tot exigeixen requisits com és la solvència de l’empresa, però el criteri establit és la caiguda en vendes del 30%. Això és de 1r de Primària. La caiguda de vendes no té a veure res amb la solvència de l’empresa. Això és el que ocorre quan governa l’esquerra, no saben gestionar l’economia. Els requisits són molt excloents per a optar als fons”, ha afegit.

En aquest sentit, el portaveu popular ha reiterat la petició de “donar ajudes directament a les empreses, no canalitzades a través de crèdits remunerats. Enganyen la gent. Moltes empreses estan amb l’aigua al coll i no poden aguantar mesos al fet que li arriben els fons. Hi ha hotelers que ens van traure de la crisi anterior, i ara el Consell els està ficant en les cues de la fam”.

Carrasco ha explicat que “l’exemple més clar de com funcionen és el que va ocórrer amb les ajudes al turisme o als autònoms. Quan es va posar en marxa, la web es va col·lapsar. Són un desastre gestionant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + tres =

museo prehistoria