25n
25N
25N

El PPCV celebra la sentència de Port Mediterrani

Elisa Díaz: “El Botànic suma una altra sentència contra la imposició del seu sectarisme”

E.P.

El PPCV celebra la sentència de Port Mediterrani
19/10/2019 -

La portaveu de Medi Ambient del PP en Les Corts Valencianes, Elisa Díaz, ha assenyalat que el Consell “suma una nova sentència contra la imposició del seu sectarisme” i s’ha felicitat per la fallada del TSJCV en relació a la construcció de ‘Port Mediterrani’.

Díaz s’ha manifestat en aquests termes després que la secció primera de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) haja anul·lat la resolució de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de data 10 d’octubre de 2016 que denega la proposta del Pla d’Actuació Territorial Estratègica (LLIGUE) ‘Port Mediterrani’ i haja demanat al Govern valencià un nou informe perquè el projecte comercial siga sostenible.

Díaz ha assenyalat que des del PPCV van anunciar en el seu moment que “el Consell del PSPV i Compromís havia manifestat la seua intenció d’impedir coste el que coste que Port Mediterrani fóra una realitat, fins i tot sabent que la LLIGUE comptava ja amb tots els informes necessaris favorables, al voltant de mig centenar”.

La portaveu ‘popular’ ha defensat que “el PP va sol·licitar en Les Corts a principis de la passada legislatura que s’activara el tràmit que estava paralitzat, i que s’aprovara com corresponia Port Mediterrani, però cap altre grup va donar suport a aquesta proposta”.

“Aqueix temps de paralització va servir perquè el Consell del PSPV i Compromís es traguera de la cistella un nou informe innecessari per a excusar l’aprovació d’una important inversió, un informe fet a mesura per a actuar per sectarisme i ideologia, típic del Botànic, en lloc de buscar l’interés general”, ha criticat.

Díaz ha qualificat de “molt positiva” la sentència del TSJCV: “Veiem amb alegria que ara s’obri la porta a possibilitar aqueixa inversió superior a mil milions d’euros i la creació de més de 6.000 llocs de treball en la nostra Comunitat”.

“ESMENAR LES DEFICIÈNCIES”

En aquest sentit, ha lamentat que “si el Consell del Botànic es dedicara a defensar l’interés general dels valencians, en lloc de dedicar-se a imposar el seu sectarisme, ara Paterna i altres municipis de la Comunitat Valenciana comptarien amb moltes menys persones en l’atur o en situació de vulnerabilitat”.

“Celebrem que el TSJCV haja optat per retrotraure les actuacions i obrir la porta que el sectarisme Botànic va tancar a Port Mediterrani”, ha asseverat, al mateix temps que ha afegit que “és millor que si s’haguera fixat una abundant indemnització nociva per als valencians per culpa de l’obcecada decisió del PSPV i de Compromís de no permetre que aquest gran projecte estratègic tirara avant”.

Així, Díaz ha indicat que “el següent pas seria una cosa tan senzilla com aprovar Port Mediterrani condicionat a esmenar les deficiències observades pel TSJCV”.

“Encara que molt ens temem que el nou informe que ha d’emetre el Botànic de PSPV-Compromís-Podem es torne a eixir de la seua esfera competencial i impedisca la creació de més de sis mil llocs de treball, només per una ideologia sectària que ataca directament a l’interés general dels valencians en temps de recessió”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =