25n
25N
25N

PP i Vox defensen unes esmenes a la totalitat a la llei de pressupostos que Cs no donarà suport

PP i Vox defensen unes esmenes a la totalitat a la llei de pressupostos que Cs no donarà suport
17/11/2020 -

PP i Vox han presentat dues esmenes a la totalitat de la llei de pressupostos del Consell que Ciudadanos “no secundarà”. Les dues formacions han criticat que els ingressos estan “unflats” i que “són literalment inventats”.

El diputat del PP Rubén Ibáñez ha asseverat que els pressupostos “no estan aprovats i certificats per la secretària del Consell que és Mónica Oltra”. A més, ha criticat que estan “unflats exageradament” amb 2.000 milions d’euros, i ha asseverat que d’aquests ingressos “depenen els drets dels valencians”. “Deixar en l’aire drets per valor de 2.000 milions d’euros sembla una temeritat en aquests moments”, ha asseverat.

Igualment, el pressupost “s’allunya de manera clara del pacte de reconstrucció” que “ja era bastant nimi i amb una escassa consignació pressupostària”, i ha manifestat que està “absolutament afusellat” en els comptes, i que no es compten “cap dels compromisos que allí es van recollir”.

Per part seua, la portaveu adjunta de Vox, Llanos Massó, ha manifestat que els pressupostos són “estafa en tota regla” amb uns ingressos que “són literalment inventats”

“Milers de valencians no entendran aquests pressupostos, sense ocupació i començant a passar fam no podran entendre com el govern de la Generalitat és un dels més grans, dels més cars i dels quals més balafiament en despesa política supèrflua té, amb milions i milions en subvencions ideològiques que no ajuden en res a la supervivència dels valencians”, ha indicat.

Per a Massó, “aquest govern segueix amb les polítiques de sempre, inventant ingressos que mai arribaran, gastant, balafiant i tirant els diners”. Per això, ha instat al Consell a “baixar al carrer i saber el que els ciutadans estan demandant”.

CS NO DONARÀ SUPORT A les MOCIONS

Per part seua, Ciudadanos “no donarà suport a” les mocions de PP i Vox “simplement per la situació excepcional” d’enguany. De fet, la diputada Ruth Merino ha indicat que “en anys previs” podrien haver presentat una esmena a la totalitat, però ha manifestat que, amb la pandèmia, “les circumstàncies han canviat”.

“La nostra postura és la de ser més útils i estar per millorar els pressupostos que ha presentat el Consell, que no són els que haguérem presentat nosaltres. De fet, s’allunyen en molts aspectes del que faríem, en uns altres no tant”, ha indicat. Merino ha insistit que els comptes són “millorables” i ha considerat que els polítics han de “ser útils, no barallar-se i arribar a consensos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =