caixa popular

PP vigilarà el contingut del nou canal de l'EMT perquè "no es convertisca en TeleGrezzi"

PP vigilarà el contingut del nou canal de l'EMT perquè "no es convertisca en TeleGrezzi"
12/07/2018 -

El regidor del Grup Popular en l’Ajuntament de València Alberto Mendoza ha mostrat els seus dubtes sobre el nou canal que s’emetrà en les pantalles dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), per la qual cosa ha avançat que el seu grup estarà “vigilant perquè no es convertisca en TeleGrezzi i siga utilitzada per a desinformar i adoctrinar als usuaris”.

“Coneixent a qui va a controlar aquesta televisió, Giuseppe Grezzi, molt ens temem que acabarà convertint-se en un mitjà de comunicació molt poc institucional en el qual l’objectivitat brille per la seua absència,” ha indicat en un comunicat.

D’aquesta manera i per a “evitar les temptacions innates que té Grezzi de manipulació”, va a exigir que els continguts del canal siguen “totalment informatius i que en la seua edició no participe cap integrant polític de la regidoria de Mobilitat”.

Igualment, l’edil ‘popular’ ha avançat que presentarà una iniciativa a la comissió de Desenvolupament Urbà perquè l’EMT reporte als membres del consell d’administració un informe trimestral amb els continguts que s’emeten pel canal. “No ens fiem que no estiga controlat per Grezzi, el regidor més sectari i més radical del tripartit, que no ha tingut objeccions en més d’una ocasió a utilitzar els actes institucionals de l’Ajuntament i de l’EMT per a promocionar les seues idees polítiques”, ha indicat.

Ha recordat que hi ha “antecedents” que demostren “la voluntat que té Grezzi per manipular a favor seu a l’opinió pública”. En aqueix sentit, ha assenyalat que “no es puga deixar passar que ha aplicat la llei del silenci al consell d’administració de l’EMT en negar-nos l’accés a la informació i en intentar que no coneguem les seues tejemanejes dins de l’empresa”.

Mendoza ha defensat que la TV de l’EMT es modernitze i s’amplie les seues prestacions, però ha reiterat que “aquest servei públic en les mans de Grezzi corre el risc de ser un instrument de propaganda política de Compromís, en el qual s’emeten continguts de lloança a la seua gestió personal i del tripartit”.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris