caixa popular

Mata: "El PP ha de ser prudent i recordar que té dos presidents imputats, un conseller en la presó i una altra consellera condemnada a nou anys de presó"

El sotssecretari general del PSPV assegura que Rajoy, el PP de Torró i el de Benidorm saben que les adjudicacions a Espanya, Gandia i Benidorm de fa quasi una dècada es van fer correctament

Mata: "El PP ha de ser prudent i recordar que té dos presidents imputats, un conseller en la presó i una altra consellera condemnada a nou anys de presó"
31/03/2018 -

El sotssecretari del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha advertit hui al PP valencià que “seria desitjable que per una vegada fóra prudent” i li ha recordat que “l’únic partit que té a dos presidents de la Generalitat imputats, un conseller en la presó i una consellera condemnada a nou anys de presó és el PP valencià“. Respecte a les informacions que s’estan publicant en els últims dies, el síndic socialista en Les Corts ha indicat que “ja les va denunciar el PP com un gran escàndol en 2009 i 2010 i, no obstant això, mai van portar res als tribunals“. “El Govern de Mariano Rajoy, el d’Arturo Torró a Gandia i el del PP a Benidorm saben que totes les adjudicacions es van fer correctament a Espanya, a Gandia i a Benidorm“, ha assegurat el dirigent socialista.

Enfront de les declaracions que ha fet avui Eva Ortiz, Mata ha respost que “ni la persistent sol·licitud d’eleccions anticipades del PP, ni les insídies que comencen a abocar-se dia sí dia també per part dels seus dirigents respecte a qüestions estranyes modificaran el full de ruta del Botànic“. De fet, ha recordat el síndic en Les Corts, “hui comença a executar-se un dels grans compromisos electorals“, com és la reversió de l’Hospital de la Ribera, paradigma de la privatització de la sanitat que va fer el PP a la Comunitat. Ara, ha assenyalat Mata, “ningú pot generar un benefici, una plusvàlua a costa de la salut dels valencians i valencianes. En La Ribera comença una nova era en la qual s’incrementarà a cartera de serveis sanitaris, hi haurà més personal i més garanties de serveis per a tots sense que ningú puga traure benefici d’açò“.

Respecte a les acusacions de finançament irregular, Mata ha demanat “prudència” perquè “hi ha moltes dades dels quals es van coneixent que no quadren“. “És molt estrany que es parle de suposat finançament irregular i s’al·ludisca a anys anteriors a aquesta“, ha indicat Manolo Mata. A més, ressalta que “fa més d’una dècada que el PP va posar negre sobre blanc amb rodes de premsa i informacions vàries els contractes que s’havien adjudicat amb el Govern de Zapatero i de l’Ajuntament de Gandia“, i totes eixes acusacions, afig, “van ser respostes i resoltes en el marc del congrés dels Diputats“.

Com s’explica que el Govern de Rajoy, que ha tingut accés a tots aqueixos contractes, mai haja pres cap iniciativa sobre aquest tema“, qüestiona el dirigent del PSPV qui també recorda que José Císcar va anunciar el maig de 2010 que anava a portar l’assumpte a la Fiscalia però mai va arribar. “Quan es recopile tota la informació i tinguem totes les dades sobre la taula veurem que hi ha molt a respondre per part del PP també en una qüestió que intenta recarregar sobre els muscles dels partits del Botànic“, ha conclòs Manolo Mata.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 10 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC