25n
25N
25N

El PP demana que es reprograme la desinfecció de carrers després de reduir-se un 60% des de la fi de l'alarma

El PP demana que es reprograme la desinfecció de carrers després de reduir-se un 60% des de la fi de l'alarma
28/08/2020 -

La portaveu del grup ‘popular’ a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha advertit aquest divendres que els treballs extraordinaris de desinfecció de carrers i mobiliari urbà amb motiu de la pandèmia per coronavirus s’han reduït un 60 per cent una vegada finalitzat l’estat d’alarma, d’acord amb la programació prèvia aprovada pel consistori.

Sobre aquest tema, Catalá ha afirmat en un comunicat que, en aquesta crisi del coronavirus, és “fonamental” que les administracions públiques “més pròximes”, com són els Ajuntaments, “tinguen una gestió àgil i preventiva per a frenar la pandèmia”. Per això, ha insistit que davant l’augment dels rebrots “s’hauria de fer una nova programació de serveis extraordinaris de desinfecció de carrers, parcs, jocs infantils i mobiliari urbà”.

La portaveu ‘popular’ ha demandat que l’Ajuntament, a través del Servei de Gestió Sostenible de Residus Urbans i Neteja de l’Espai Públic, en coordinació amb el de Sanitat Municipal, elabore una nova planificació de desinfecció de les zones de màxima afluència de la ciutat, com a àrees comercials, mercats municipals o centres de salut, “i que tinga especial incidència en els entorns dels col·legis i universitats davant l’imminent inici dels cursos escolars”.

Finalment, Catalá ha recordat que els regidors de PP han demanat en dues ocasions en la Comissió d’Ecologia Urbana que es reprogramara la desinfecció de carrers, contenidors i mobiliari urbà per a adaptar-la a l’evolució de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =