25n
25N
25N

El PP demana major protecció a instal·lacions de l'Ajuntament de València per a empleats i ciutadans

El PP demana major protecció a instal·lacions de l'Ajuntament de València per a empleats i ciutadans
19/05/2020 -

El PP a l’Ajuntament de València ha demanat aquest dimarts més mesures de protecció enfront de la Covid-19 en les instal·lacions del consistori, tant per a empleats com per als veïns que hagen d’acudir a elles a fer tràmits, segons ha informat aquest grup municipal en un comunicat.

El regidor ‘popular’ Juan Giner ha presentat una iniciativa en aquest sentit a la comissió informativa de Recursos, Personal i Control Administratiu de l’Ajuntament per mitjà de la qual proposa que “el govern municipal –Compromís i PSPV– es responsabilitze i dispose en totes les instal·lacions públiques” del consistori “majors elements de protecció per als treballadors municipals i per als veïns i ciutadans que hagen de fer tràmits”.

Giner reclama en aquesta moció que es procedisca a la instal·lació d’arcs desinfectants i peluts autodesinfectants en les entrades de totes les dependències d’atenció al públic, entre elles, padró, GER, GTI, registre, alcaldies de barri, juntes municipals, museus, monuments, biblioteques, centres municipals de serveis socials o arxius.

Així mateix, el representant del PP planteja que es realitzen preses de mostres i anàlisis microbiològiques dels conductes i equips de climatització de manera periòdica i regular en totes aqueixes dependències d’atenció al públic.

Juan Giner apunta que d’aquesta manera es pretén dur a terme la valoració i seguiment dels treballs de manteniment i conservació que es fa en equips i conductes per a evitar la proliferació de diferents famílies de virus que causen malalties respiratòries.

El regidor exposa que els resultats periòdics de les analítiques, les dates de la presa de mostra, la metodologia, la tècnica analítica i les actuacions de xoc desenvolupades, “si així es precisa, derivada d’una proliferació, es posaran en coneixement dels delegats de prevenció en cada reunió del Comité de Seguretat i Salut i es publicaran en la Intranet municipal per a coneixement de tots els empleats municipals”.

La iniciativa del PP insta igualment a dur a terme processos d’higienització i nebulització química per part d’empreses especialitzades de manera diària en finalitzar la jornada laboral i abans del començament de la següent.

Així mateix, reclama labors de neteja en profunditat i desinfecció amb lleixiu per part de l’empresa adjudicatària en totes les dependències d’atenció al públic de padró, GER, GTI, registre, alcaldies de barri, juntes municipals, museus, monuments, biblioteques, centres municipals de serveis socials o arxius.

“ANAR PER DAVANT”

Giner ha ressaltat “la importància” de prevenir contagis i ha plantejat que l’Ajuntament “s’anticipe en la Fase 1 de la desescalada” de l’estat d’alarma “preparant les instal·lacions municipals per a rebre i atendre els ciutadans que les vagen a utilitzar per a fer tràmits”.

“L’Ajuntament ha de tindre totes les seues instal·lacions preparades. No podem malgastar l’esforç que han fet els valencians per a frenar la pandèmia durant més de dos mesos quedant-se a casa”, ha exposat el regidor, que ha considerat que el consistori ha de ser “exemplar” i “anar per davant” amb totes les mesures d’higiene en totes les dependències municipals destinades atenció al públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + tretze =