25n
25N
25N

El PP demana que es mantinguen les entrades gratuïtes als museus almenys fins a cap d'any

El PP demana que es mantinguen les entrades gratuïtes als museus almenys fins a cap d'any
25/05/2020 -

El PP de València proposa que l’Ajuntament mantinga la gratuïtat de les entrades a tots els museus municipals una vegada finalitzen totes les fases marcades per a la desescalada per l’emergència sanitària del coronavirus, almenys fins a final d’any.

En un comunicat, la regidora Julia Climent alerta que l’Ajuntament tornarà a cobrar dos euros per les entrades en alguns dels museus de València una vegada estiguen tots dotats de sistema de cobrament online i amb targeta.

Amb la gratuïtat “es facilitaria amb seguretat l’accés alhora que serviria com a incentiu perquè els valencians i els turistes i els qui visiten la ciutat s’interessen i coneguen els fons artístics i històrics”.

L’ordenança reguladora dels preus públics per entrades per a visitar monuments i museus municipals permet que la junta de govern de l’Ajuntament, en ocasions especials, decrete una reducció del preu de visita i fins i tot la gratuïtat.

“Si fóra necessari”, el grup ‘popular’ donaria suport a una modificació d’aquesta normativa per a facilitar la gratuïtat, en considerar que els ingressos que recapta l’Ajuntament per aquest concepte “no són significatius per als comptes municipals”, tenint en compte que els diumenges i festius ja són gratuïts.

Per tot això, el PP presentarà una iniciativa a la comissió informativa d’Educació i Cultura perquè la junta de govern impulse el canvi de la norma i l’entrada siga gratis almenys fins a final de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − deu =