25n
25N
25N

El PP critica l'"embós" d'Urbanisme amb 3.300 llicències d'obres pendents de resoldre

El PP critica l'"embós" d'Urbanisme amb 3.300 llicències d'obres pendents de resoldre
23/05/2021 -

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha criticat l'”embós” de la Regidoria d’Urbanisme, que té 3.300 llicències d’obres pendents de resoldre, i ha denunciat que en onze mesos només s’han donat quatre d’elles a través d’entitats col·laboradores “com sí que es fa en un altre ajuntaments com el de Madrid”.

Així, ha assenyalat que fa quasi un any es va posar en marxa una eina per a “desembossar les llicències” amb l’autorització d’empreses col·laboradores de certificació, però ha lamentat que l'”embós es manté”.

Catalá, en un comunicat, ha afirmat que el pla articulat pel govern de Ribó i el PSPV ha suposat “un nou fracàs” per a poder “desembossar” les llicències d’obres que té pendent de resoldre la Regidoria d’Urbanisme.

La portaveu del PP ha defensat que la seua formació insisteix “des del primer moment” que l’administració “no ha de ser un tap per a les inversions que arriben a la ciutat” i “no pot tardar-se anys a aconseguir una llicència d’obres o d’activitat” perquè “cada mes que passa és una pèrdua d’oportunitat per a generar riquesa i generar ocupació”.

“No poden continuar posant pegats i ha d’ampliar-se amb urgència la plantilla tant de llicències d’obres com d’activitat perquè s’acceleren els terminis”, ha advocat Catalá, al mateix temps que ha augurat que aquesta acció “permetrà que qui vulga invertir un euro en aquesta ciutat per a generar treball puga fer-lo al més prompte possible”.

Catalá ha remarcat la necessitat “desembossar” el servei de llicències d’obres i d’activitat per a generar ocupació. “A València, amb 66.000 aturats en les llistes d’INEM, és necessari prendre mesures que incentiven les inversions a la ciutat i aquests llargs processos per a aconseguir una llicència no ajuden a reactivar l’economia”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =