25n
Orgull
Orgull

El PP de València assegura que “augmenten, una altra vegada, en l'últim mes, les queixes per brutícia, jardins, falta de Policia Local, trànsit i EMT”

La portaveu adjunta Ferrer San Segundo afirma que l’últim Informe de Queixes “posa en evidència la pèssima gestió del Govern de Ribó-Compromís/PSOE i la seua ineficàcia a solucionar els autèntics problemes dels ciutadans”

El PP de València assegura que “augmenten, una altra vegada, en l'últim mes, les queixes per brutícia, jardins, falta de Policia Local, trànsit i EMT”
26/06/2021 -

La portaveu adjunta del Grup Popular, María José Ferrer San Segundo, ha revelat que “en l’últim Informe de Queixes, es continuen disparant les reclamacions dels veïns a la ciutat de València”.

En particular, ha revelat que “més del 52% de les Queixes dels veïns de València respecte al govern municipal de Ribó i PSPV són per brutícia als carrers i gestió dels fems; deficiències o podes en jardins; falta de Policia Local; trànsit rodat, senyalització viària i incidències de l’EMT.”

Respecte al detall per conceptes, en el període d’abril a maig, les Queixes han augmentat respecte a març-abril, en quasi totes les deficiències… Així, per falta de neteja als carrers i residus es van registrar l’últim mes 187 queixes enfront de les 160 del període anterior; per deficiències en jardins 134, enfront de les 99 prèvies; i per serveis prestats en la via pública i 156, més també que els 123 precedents.

També han augmentat les Queixes per discrepàncies amb les actuacions municipals on s’han registrat 84 enfront de les 46 del mes passat, és a dir, que és pràcticament s’han doblegat en 30 dies. Les peticions i queixes instant una major actuació per part de la Policia Local també han augmentat notòriament, passant de les 77 del mes d’abril a les més de 110 del mes de maig. Per la falta de poda d’arbres s’han registrat un total de 57 queixes. I quant a senyalització viària, trànsit i incidències de l’EMT hi ha 93 queixes dels veïns de València en només 30 dies.

Quant als Districtes “al capdavant del descontentament en l’últim Informe”, són els de Extramurs i Ciutat Vella on més queixes s’han registrat: 85 i 80 respectivament. Els segueixen Poblats Marítims amb 75 queixes, L’Olivereta amb 71, Quatre Carreres i Patraix amb 65. D’altra banda, els barris amb més reclamacions són Tres Forques (43), Arrancapins (39), Patraix (37) i Torrefiel (34).

En l’últim mes informat, s’han presentat, a més, des de València respecte a la gestió del govern de Ribó. Un total de 112 queixes al Síndic de Greuges i 14 al Defensor del Poble, quan en l’informe del mes anterior van ser 83 al Síndic i 6 al Defensor del Poble.

Comparativa interanual

D’altra banda, Ferrer San Segundo ha destacat que “les queixes per la gestió municipal respecte al mateix període de l’any passat s’han disparat un 66,2%, les tramitades davant el Sindic de Greuges un 111% i les presentades al Defensor del Poble un 75%. En aquest Govern municipal pugen les reclamacions i els impostos, mentre baixa l’encert i l’eficàcia”, ha declarat.

Finalment, la viceportavoz popular ha declarat que “l’últim informe de Queixes posa en evidència la pèssima gestió del Govern de Ribó-Compromís-PSOE i la seua inoperància a solucionar els autèntics problemes dels veïns de València”.

“Mes rere mes -ha prosseguit- el malestar dels ciutadans reflectit en les seues queixes, deixa al descobert que el de Ribó és un govern fallit, i a més cada vegada més dividit per les creixents disputes entre Compromís i PSPV. Un govern que mostra una clamorosa descoordinació, ineficàcia i insensibilitat amb les deficiències i preocupacions que més afecten la vida quotidiana dels ciutadans. Perquè es constata que, lluny de resoldre’s aquests focus de malestar, les mateixes queixes es repeteixen una vegada i una altra, la qual cosa, després de 6 anys al capdavant de la gestió municipal, certifica el fracàs del govern de Ribó i els socialistes”, ha conclòs Ferrer San Segundo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − cinc =