25n
25N
25N

El PP denuncia l'"estat d'abandó" al qual "sotmet el govern de Ribó" al barri de Camí Real

El PP denuncia l'"estat d'abandó" al qual "sotmet el govern de Ribó" al barri de Camí Real
07/03/2020 -

Els regidors del Grup Popular Julia Climent i Carlos Mundina han recorregut el barri de Camí Real juntament amb representants de l’Associació de Veïns de Sant Vicent Ferrer-Camí Real i han afirmat que aquesta zona de la ciutat “es troba abandonada per l’Ajuntament, amb problemes de seguretat, mobilitat i amb un dèficit d’inversions en equipaments públics i en zones verdes, malgrat comptar amb sol públic disponible”.

Els veïns han traslladat als edils la necessitat que existeix que l’Ajuntament “escometa una sèrie d’inversions per a millorar l’habitabilitat i convivència en el barri”. Sobre aquest tema, Mundina i Climent han assenyalat en un comunicat que “si el govern municipal es preocupara pel dia a dia dels barris de la ciutat, podria portar avant una sèrie d’actuacions a curt termini que millorarien considerablement la qualitat de vida dels veïns de Camí Real”.

Entre algunes de les demandes dels veïns estan la construcció de zones verdes junt a l’avinguda Manuel Colomer Marco, una via que discorre al voltant del barri, i on a més denuncien que els escocells “estan amb herbes altes i amb l’arbratge mancat de cura i poda”.

Especialment, els regidors Climent i Mundina, ateses les demandes veïnals, presentaran iniciatives a la comissió de Desenvolupament Urbà i Ecologia Urbana perquè l’Ajuntament “enjardine l’espai públic entre carrer Alcalà del Xivert i el centre de salut de Sant Marcel·lí”. “Aquesta zona manca d’arbres, per la qual cosa els desplaçaments dels veïns de Camí Real que acudeixen al citat centre de salut, sobretot a l’estiu, es fan sota el sol”, han ressaltat.

Igualment, han demandat que l’Ajuntament inste al ministeri de Foment perquè estenga la barrera acústica entre la V-30 i l’avinguda Manuel Marco Colomer i reduïsca l’efecte de la contaminació acústica.

Així mateix, proposen també que s’habilite un espai públic situat en un pati de mançana interior al carrer Alqueria de Benimassot per a “dur a terme activitats socials”. Aquest sol públic està representat gràficament en el PGOU per a ús dotacional públic, però fins que es construïsca un equipament, demanen que es condicione i es facilite l’accessibilitat.

De la mateixa manera, els veïns també han demanat als regidors del Grup Popular que impulsen iniciatives davant la delegació de Mobilitat per a millorar la seguretat del gir entre els carrers Síndic Mocholí i José Soto Mico, “habilitant un nou carril en aquest últim carrer que afavorisca també la fluïdesa”.

Julia Climent i Carlos Mundina s’han compromés a reclamar al govern municipal que execute les inversions que té pendents en Camí Real. Es tracta, han conclòs els edils, “d’actuacions totes elles factibles, que no necessitarien un gran esforç inversor, i que millorarien notablement la qualitat de vida en aquest barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

lleida 2020
activem alfafar