25n
25N
25N

El PP critica que els pressupostos no contemplen el Palau de la Justícia de Torrent, però sí que ho fan

El projecte, com assenyala el Regidor d’Hisenda de la ciutat, sí que recullen la nova construcció: “No sé si el que volen és confondre a dos dies de les eleccions”

El PP critica que els pressupostos no contemplen el Palau de la Justícia de Torrent, però sí que ho fan
08/11/2019 -

El PP de Torrent ha qüestionat que el Palau de la Justícia de la localitat, amb l’inici d’obra durant 2020, no aparega en els Pressupostos de la Generalitat de 2020… Encara que, en realitat, sí que apareixen. “O s’han equivocat o no han sabut buscar-ho… No sé què és pitjor”, assenyala Andrés Campos, regidor d’Hisenda de ciutat.

Segons han assenyalat els populars en L’Opinió de Torrent, els “estranya” que “no aparega en els pressupostos de la Generalitat res sobre els jutjats”, a pesar que l’Alcalde “anuncia incessantment la seua imminent construcció“. No obstant això en el projecte dels pressupostos, que tant els populars com la resta de formacions poden consultar, sí que es contempla.

El Palau de la Justícia de Torrent es fa a través d’una transferència de diners de la Generalitat, no és “una inversió pròpia”, assenyala Campos, per la qual cosa apareix en el capítol de “transferències de capital”. Tal com es detalla en la Secció 07, Servei 02, Centre Gestos 01, Programa 141,10 del projecte de pressupostos, es pot consultar la partida: “Delegació de competències per a la construcció d’infraestructures en matèria d’administració de justícia”. Els beneficiaris previstos són l’Ajuntament de Gandia i, també, el de Torrent.

L’acusació del PP contrasta que, assenyalen, “sí que apareixen i es dota la construcció dels jutjats d’Alzira, Llíria, Paterna…”. Alguna cosa que, en cas d’haver consultat correctament, s’hauria vist que les seus judicials detallades en la Memòria d’Actuacions, en el detall de les construccions de noves seus judicials, es detallen les següents localitats: Alacant, Alzira, Gandia, la Vila-Joiosa, Orihuela, Sueca, Xàtiva i Torrent.

Campos assegura sentir sorpresa per les acusacions dels populars, perquè ells mateixos saben o “haurien de” saber consultar els pressupostos. Assenyala que, potser, la intenció és “confondre a dos dies de les eleccions”: “Encara que si no saps buscar-ho en els pressupostos, difícilment podràs gestionar“, assevera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + dos =

lleida 2020
activem alfafar