25n
25N
25N

El PP reaviva altre dels seus pufos: Terra Mítica

Critica un acord de la Generalitat amb el parc per a perdonar-li 4 milions d’euros de deute

El PP reaviva altre dels seus pufos: Terra Mítica
27/12/2017 -

El Partit Popular torna a la càrrega amb Terra Mítica després d’enfonsar-la. El grup parlamentari popular ha criticat un acord entre la Generalitat Valenciana i la societat encarregada de gestionar Terra Mítica en 2016 per a perdonar-li 4 milions d’euros que devia per interessos de demora del deute.

Des del PP denuncien que aquest acord amb l’anomenada Societat de Parcs Temàtics de la Comunitat (SPTCV) es fera “obviant l’informe de l’Advocacia de la Generalitat” i que costara “4 milions d’euros dels valencians”. Per això, ha exigit que s’òbriga un expedient per a recuperar els diners i que compareguen el president de la Generalitat, Ximo Puig, i els membres de la reunió que es va celebrar, entre els quals està el conseller d’Hisenda, Vicent Soler.

La Societat critica l’actitud del PP

El director general de la SPTCV, Antonio Rodes, ha qualificat de “vergonyós” que el mateix PP que va deixar a Terra Mítica un forat de 135 milions d’euros “s’atrevisca ara a criticar un acord assolit pel consell d’administració de SPTCV que va servir per a desembossar un problema heretat de l’etapa anterior”.

A més, ha afegit que “no s’ha condonat cap interès perquè no existia cap pacte sobre els interessos de demora” amb l’anterior govern valencià. I respecte a l’informe de l’Advocacia, ha apuntat que “la SPTCV compta amb el seu propi servei jurídic, que va emetre un informe avalant totalment l’actuació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tres =

bombers
bombers