El PP "trau la Senyera" per a "posar en valor l'orgull de ser valencià i espanyol"

El PP "trau la Senyera" per a "posar en valor l'orgull de ser valencià i espanyol"
06/10/2018 -

El Partit Popular de la província de València (PPVAL) ha engegat en els municipis de la província la campanya Trau La Senyera amb l’objectiu d'”animar a tots els valencians a portar amb orgull els colors de la bandera d’Espanya i la Senyera” i per a “posar en valor l’orgull de ser valencià i espanyol”.

El PPVAL ha preparat una bateria d’accions amb motiu de la pròxima celebració de les festivitats del 9 i del 12 d’Octubre, en la qual es preveuen trobades amb afiliats, campanya en xarxes socials i una altra iniciatives encaminades a “posar en valor la doble ànima dels valencians de sentir-se tan espanyols com valencians”, ha indicat la formació en un comunicat.

“En un context polític com l’actual és important defensar valors arreplegats en la Constitució i en el nostre estatut d’autonomia com la defensa de l’Estat de Dret, la unitat dels espanyols i l’autogovern dins d’una gran nació com és Espanya”, han manifestat des del PPVAL.

Així, el PPVAL ha animat als valencians a lluir els colors que representen aquesta concòrdia i el clima de convivència que tan bons resultats ens ha donat en aquests anys d’autogovern. Així ho ha anunciat el President de la gestora del PPVAL, Rubén Moreno, durant un acte celebrat al Puig de Santamaria amb motiu de la inauguració de la nova seu dels populars de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 6 =

sagunt a escena 2019
turismo salou