25n
25N
25N

El PP demanarà la reprovació de Ribó i Grezzi per l'"escàndol de l'EMT"

El PP demanarà la reprovació de Ribó i Grezzi per l'"escàndol de l'EMT"
16/11/2019 -

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha anunciat que el grup municipal ‘popular’ demanarà la reprovació de l’alcalde de València, Joan Ribó, i del regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’Empresa Municipal de Transport (EMT), Giuseppe Grezzi per les seues “mentides” en l'”escàndol de l’EMT. L’edil ha censurat que Ribó “ha negat a l’opinió pública una vinculació directa entre el secretari-assessor de l’EMT i el despatx d’advocats que presideix el seu cunyat”.

Així s’ha pronunciat la portaveu del PP arran d’una informació del diari Les Províncies que assenyala que el secretari de l’EMT cobra a través del bufet del cunyat de Ribó segons un contracte signat el mes d’octubre passat.

Catalá ha explicat que “el nou contracte del secretari-assessor de l’EMT, aprovat el 7 d’octubre per Compromís i el PSPV, estableix al punt tercer que els honoraris seran facturats al final de cada mes per la societat professional d’advocacia de la qual forma part el professional denominada ABASTOS ADVOCATS S.L.P”.

En aquest sentit, ha manifestat que “els valencians no es mereixen un alcalde que els mentisca per a encobrir un vincle entre un negoci d’un familiar i l’EMT”. “Les seues mentides estan sentenciant la seua alcaldia”, ha assenyalat.

Per això, la portaveu ha anunciat que, “a més de forçar un ple extraordinari perquè l’alcalde comparega i done totes les explicacions sobre la vinculació que hi ha entre els dos despatxos d’advocats”, el PP sol·licitarà la reprovació de Ribó i de Grezzi per “les seues contínues mentides en tot l’escàndol i l’estafa de l’EMT”.

“L’ESQUERRA NO ASSUMEIX RESPONSABILITATS POLÍTIQUES”

“L’estafa de quatre milions a l’EMT ha deixat al descobert un descontrol absolut en l’empresa, a més d’un entramat de despatxos d’advocats amb vincles molt estrets amb el govern municipal i, sobretot, ha posat a la llum la doble vara de mesurar de l’esquerra que no assumeix responsabilitats polítiques malgrat quedar demostrades les seues mentides”, ha criticat Catalá.

Així mateix, ha insistit que el PSPV “és còmplice per haver aprovat el contracte del secretari-assessor de l’EMT on se li blinda, se li puja el sou un 500% i segella negre sobre blanc la relació econòmica de l’EMT amb el cunyat de l’alcalde”.

Per tot això, considera que “és inajornable la destitució immediata del secretari-assessor de l’EMT per un funcionari”. “Ja no hi ha excuses que valguen”, ha sentenciat Catalá.

El grup municipal ‘popular’ ha assegurat que “continuarà treballant” per a conéixer “tota la veritat” i perquè “s’assumisquen les responsabilitats polítiques pel descontrol en l’EMT i per l’estafa de quatre milions d’euros”. “La ciutadania mereix saber la veritat i tindre polítics seriosos i responsables”, han afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 19 =

CCCC
activem alfafar