25n
25N
25N

El PP recull signatures per a demanar que es paralitzen les "imposicions de Ribó i PSPV" en mobilitat

El PP recull signatures per a demanar que es paralitzen les "imposicions de Ribó i PSPV" en mobilitat
15/02/2020 -

El PP de València ha recollit aquest dissabte signes per a “paralitzar les imposicions de Ribó i PSPV” en la circulació del centre de la ciutat i ha demanat la paralització de les restriccions de trànsit al carrer Colón i els canvis en les línies de l’EMT “fins a aconseguir el consens necessari amb els veïns i comerciants”.

La recollida d’adhesions a la campanya del PP, en la qual han participat la portaveu del grup, María José Catalá, i els regidors Paula Llobet, Carlos Mundina i Juan Giner, s’ha fet en la plaça dels Pinazo, un punt “neuràlgic” de l’activitat comercial al costat del carrer Colón.

Els ‘populars’ han assenyalat que amb aquesta campanya volen mostrar el seu “suport ferm als comerciants i veïns afectats, als qui el govern de Ribó i el PSPV pretén imposar-los unes restriccions que col·lapsaran l’accés a les seues cases i comerços, i que a més no augmentaran la fluïdesa i seguretat dels vianants”.

El PP ha demanat en l’adhesió a la seua iniciativa que es paralitzen les restriccions de trànsit en Colón i els canvis en l’EMT pel tancament de la plaça de l’Ajuntament “fins a aconseguir el consens necessari amb els veïns i comerciants” i “sol·licitar els informes tècnics necessaris, especialment els relacionats amb la seguretat i accessibilitat de majors”.

També reclama “revisar les decisions adoptades amb anterioritat vinculades amb mobilitat que estiguen generant dificultats circulatòries i molèsties en els veïns” i exigeix el cessament del regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, per “actuar d’esquena als veïns i comerciants”.

Catalá ha reiterat que “en el model de circulació que vol imposar Ribó, sense consensuar-lo amb veïns i comerciants, no hi ha cap millora per al vianant ni una millora efectiva per al transport públic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − un =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19