25n
25N
25N

Carrasco: "Puig fa el ridícul amb els fons europeus perquè s'arroga projectes que presenta la iniciativa privada"

Carrasco: "Puig fa el ridícul amb els fons europeus perquè s'arroga projectes que presenta la iniciativa privada"
14/02/2021 -

El portaveu d’Indústria de Grup Parlamentari Popular (GPP), Felipe Carrasco, ha denunciat hui que el president de la Generalitat, Ximo Puig fa paranys amb els fons europeus perquè s’arroga projectes que no presenta el Consell sinó la iniciativa valenciana. “Puig fa de nou el ridícul amb els fons europeus”.

Felipe Carrasco ha assenyalat que el president ha quedat en evidència perquè tothom sap que no hi ha cap convocatòria oberta d’ajudes dels Next Generation UE Govern, “estem en una altra fase que res té a veure amb el Consell, sinó amb la iniciativa privada”. Així, ha desmuntat “les tres mentides de l’anunci del president: no hi ha una convocatòria oberta, no són projectes impulsats pel Consell i la Generalitat no ha presentat ni una sola proposta”.

El portaveu d’Indústria s’ha expressat en aquests termes després que Ximo Puig haja anunciat aquest dissabte que la Comunitat Valenciana ha presentat 145 projectes susceptibles d’acollir-se als fons europeus de recuperació, per un import de 8.400 milions d’euros.

Així, ha explicat que es tracta d’una consulta del Govern d’Espanya a través de diferents Ministeris a la iniciativa privada valenciana perquè li facen arribar les seues ‘manifestacions d’interés’, un àmbit on el Consell “no té res a veure” per tant, “arrogar-se fons que no ha barallat ni ha proposat demostra que Puig està desesperat perquè no té els deures fets”.

“No són convocatòries de la Generalitat, és iniciativa privada, no ha passat el filtre del Consell, Puig no té res a veure amb aquests més enllà d’haver-se fet una foto”, ha assenyalat.

Carrasco s’ha preguntat “per a què vol Puig tants alts càrrecs i tants assessors si els projectes no ho està presentant el Consell sinó la societat valenciana. La Generalitat per tant no ha presentat ni un sol projecte”.

Així, ha explicat que el Ministeri és molt clar, “la participació en forma de manifestació d’interés (MDI) no genera cap dret a l’accés al potencial finançament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =