25n
25N
25N

El PP proposa que Rita Barberá siga nomenada alcaldessa honoraria

El PP proposa que Rita Barberá siga nomenada alcaldessa honoraria
23/04/2021 -

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de València, María José Catalá, ha informat, aquest migdia, al Comité Executiu Local que proposarà en la pròxima Junta de Portaveus de l’Ajuntament de València que es nomene a Rita Barberá, Alcaldessa honoraria de la ciutat.

El Comité Executiu Local ha aprovat per unanimitat aquesta proposta que es realitza just en el 30 aniversari de la presa de possessió de Rita Barberá com a alcaldessa de València. “És un any i moment perfecte perquè l’Ajuntament li done aquesta màxima distinció a qui fora la nostra alcaldessa durant 24 anys”.

Catalá ha explicat que en la pròxima Junta de Portaveus s’abordaran els Honors i Distincions que l’Ajuntament de València atorga cada any per a la festivitat del 9 d’Octubre i la proposta del Partit Popular serà nomenar títol pòstum a Rita Barberá Alcaldesa Honoraria.

“Esperem que tots els grups polítics de l’Ajuntament sostinguen aquesta proposta. Rita Barberá va ser una gran alcaldessa que va transformar aquesta ciutat, que la va dirigir amb passió, i enguany, quan es compleixen 30 anys des que va convertir en la màxima dirigent de la ciutat, es mereix que l’Ajuntament li done aquesta màxima distinció” ha assenyalat Catalá.

La presidenta del PP de la ciutat de València també ha informat que en el ple més pròxim a l’aniversari de la seua presa de possessió es proposarà que l’Ajuntament li done el nom de Rita Barberá a una infraestructura rellevant de València. “Rita Barberá es mereix el màxim reconeixement per part de tots els valencians. Va ser una gran dona i una gran política i va dedicar tota la seua vida a transformar València. Li devem molt”, ha afirmat Catalá.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria