25n
25N
25N

El PP proposa que es concedisca l'Alta Distinció del Consell Agrari Municipal als agricultors

El PP proposa que es concedisca l'Alta Distinció del Consell Agrari Municipal als agricultors
15/05/2020 -

El Grup Popular de l’Ajuntament de València proposa que els agricultors de la ciutat siguen reconeguts amb l’Alta Distinció del Consell Agrari Municipal per la labor que està fent els agricultors valencians des de l’inici de la pandèmia del coronavirus COVID 19 en primera línia perquè falten els aliments frescos de l’horta i el camp que això produeixen, segons han informat fonts del partit.

La proposta d’aquest reconeixement s’ha fet mitjançant una Moció que la portaveu del PP a l’Ajuntament, María José Catalá, ha impulsat perquè s’aprove en el si de la comissió d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. La proposta s’emmarca dins de la celebració de l’Acte Agricultors i agricultores exemplars de Sant Isidre 2020- Dia de L’Horta.

En el terme municipal de València hi ha en l’actualitat aproximadament a uns 5.900 agricultors, on existeixen aproximadament 4.224 hectàrees de superfície de cultiu, 1.030 explotacions agrícoles, 2.145 parcel·les i 250 camins rurals.

Així, han ressaltat que la crisi sanitària ha posat de manifest “la importància estratègica” del sector agrari valencià per a “mantenir un model social d’agricultura amb la finalitat de produir aliments sans i assegurances per a la població, alguna cosa que els nostres agricultors han reivindicat molt temps en una situació actual amb greus dificultats econòmiques”.

“La incansable i solidara labor dels agricultors Valencians, organitzacions agràries, Tira de Comptar, etc realitzada en aquest estat d’alarma, ha resultat fonamental per a assegurar el proveïment i producció d’aliments de qualitat per a tota la societat de València i les seues pedanies”, han assenyalat.

Per tot això, el PP vol ressaltar “el compromís, treball i professionalitat” dels homes i dones del sector agrari amb la societat Valenciana amb el lliurament de l’Alta Distinció del Consell Agrari Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + sis =