25n
25N
25N

El PP proposa crear un "gran museu" faller en el centre de la ciutat

El PP proposa crear un "gran museu" faller en el centre de la ciutat
05/03/2020 -

El regidor del Grup Popular a l’Ajuntament de València Santiago Ballester ha demanat hui a l’equip de govern que “desbloquege la revitalització de la Ciutat de l’Artista Faller” i que es plantege la creació d'”un gran museu en un nou emplaçament en el centre de València”.

En un comunicat, ha defensat aquestes dues línies d’actuació perquè “suposarien un gran atractiu turístic per a la ciutat i permetrien també fomentar i rellançar la professió de l’artista faller”. En eixe nou museu s’haurien d’exposar, al seu judici, ninots, mostres d’indumentària, música, pirotècnia i gastronomia.

“València és coneguda hui en el món sencer per moltes raons històriques i culturals. Entre elles, la ciutat té un gran reconeixement internacional gràcies a la repercussió de les Falles i el Govern municipal no hauria de deixar en l’oblit projectes que contribuirien a projectar més la nostra ciutat com serien la construcció d’un gran museu faller en el centre de ciutat i el rellançament de la Ciutat de l’Artista Faller”, ha destacat.

L’edil ha fet aquestes propostes després de visitar juntament amb la seua companya de grup Paula Llobet la Ciutat de l’Artista Faller i constatar que “és necessària una intervenció urgent de l’ajuntament per a millorar la seua urbanització i millorar les seues comunicacions”.

A més, ha demandat que es porten avant noves accions per a promoure la Ciutat de l’Artista Faller “com a centre neuràlgic d’una professió que és fonamental perquè les Falles continuen sent una expressió cultural i d’art úniques en el món”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =