25n
25N
25N

PP demana que el pressupost dels consells de districte suspés per la Covid vaja a reactivar l'economia

PP demana que el pressupost dels consells de districte suspés per la Covid vaja a reactivar l'economia
14/07/2020 -

El PP a l’Ajuntament de València ha demanat aquest dimarts que es destine el pressupost d’activitats dels consells de districte, suspés per la Covid-19, a ajudes als sectors econòmics més afectats per la crisi generada a partir d’aquesta pandèmia.

Així ho ha plantejat la viceportaveu del grup municipal ‘popular’ en el consistori, María José Ferrer San Segundo, que ha anunciat que la seua formació presentarà mocions en els consells de districte de la ciutat per a aqueix canvi en el seu pressupost d’activitats.

L’edil ha defensat, en aquest sentit, l’obertura d'”una nova línia d’ajudes per als comerços i l’hostaleria dels barris afectats per la paralització de la seua activitat econòmica” a conseqüència de l’estat d’alarma decretat davant la Covid-19 i dels efectes de la pandèmia.

Ferrer San Segundo ha comentat, en un comunicat, que en els primers dies de març “es van aprovar els pressupostos d’activitats de les diferents Juntes Municipals” i ha assenyalat que “s’havien d’haver celebrat moltes d’elles entre els mesos de març, abril, maig i juny”, al mateix temps que ha ressaltat que “es van suspendre pel coronavirus”.

“La situació econòmica i social del nostre país i de la nostra ciutat ha canviat de forma molt considerable. Això ens porta en el Partit Popular a insistir al govern municipal –conformat per Compromís i el PSPV– a fer una reordenació completa de tots els pressupostos amb compte l’Ajuntament” amb la finalitat de “dirigir els màxims recursos possibles a ajudar a les persones i sectors econòmics que s’han vist més afectats per la crisi sanitària”, ha exposat l’edil.

Ferrer San Segundo ha apuntat que a la ciutat de València “s’ha produït un increment del 23 per cent de l’atur, segons l’evolució interanual” i ha afirmat que això és “molt preocupant”. Després d’això, ha considerat que això “hauria de provocar que totes les àrees del govern municipal es marcaran, com a acció prioritària i com la millor política social possible, el fet de destinar els seus recursos econòmics a generar ocupació”.

“Per això, i amb l’objectiu d’ajudar als sectors més afectats per la crisi que travessem, des del grup ‘popular’ plantejarem mocions en els diferents consells de districte perquè es reorienten els pressupostos suspesos de l’any 2020 i es destinen a ajudar als comerços i hostaleria dels barris”, ha reiterat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

bombers
bombers