25n
Orgull
Orgull

El PP porta al Ple de l'Ajuntament de València una iniciativa per a revocar els canvis de l'ORA

Els regidors del Grup Municipal Popular s’han reunit aquesta setmana amb representants de la comunitat italiana resident a la ciutat

El PP porta al Ple de l'Ajuntament de València una iniciativa per a revocar els canvis de l'ORA
17/07/2021 -

Els regidors del Grup Municipal Popular, Julia Climent, Santiago Ballester i Paula Llobet, s’han reunit aquesta setmana amb representants de la comunitat italiana resident a la ciutat de València on han obert diversos locals d’hostaleria i de comerç a la ciutat.

Durant la reunió, els representants de la comunitat italiana van traslladar les seues queixes per la burocràcia per a obrir negocis a la ciutat de València, alertant de la lentitud de l’Ajuntament de València per a donar una llicència d’obertura de local o per a aconseguir obrir una terrassa. “Eixos obstacles estan impedint que inversors estrangers aposten per la nostra ciutat i, per tant, que es generen llocs de treball”, van assenyalar.

Així mateix, van demanar reactivar un turisme de qualitat i un reforç de la seguretat amb més policies per a controlar el botelló; i van denunciar les obres en el centre en plena temporada turística i els nous canvis de l’ORA.

En aquest sentit, des del PP, els regidors que van assistir a la reunió van explicar la multitud d’iniciatives que han presentat per a reforçar la presència policial, agilitar el servei de llicències, augmentant el personal i hores d’atenció, i per a atraure nous establiments i inversions com bonificar el 95% de l’IBI i l’exempció de l’IAE durant quatre anys en projectes que creen i mantinguen llocs de treball.

“Hem demanat ajudes per als locals afectats per les obres i com anunciem fa dues setmanes, en el pròxim ple de l’Ajuntament de València hem presentat una moció per a revocar els canvis de l’ORA perquè és una nova acanada als veïns que perjudica greument els hostalers i comerciants”, ha assenyalat el regidor Santiago Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 8 =