caixa popular

La particular caça de bruixes del PP valencià al professorat

L’objectiu és “defensar la llibertat en els centres educatius”

La particular caça de bruixes del PP valencià al professorat
07/05/2018 -

El Partit Popular valencià segueix la seua línia dura contra  l”adoctrinament’ i contra les polítiques del Consell en matèria educativa. La formació liderada per Isabel Bonig va llançar la setmana passada una plataforma en internet per a arreplegar denúncies i queixes contra pràctiques en les aules que es puguen considerar “adoctrinament”. Pares, professors, i també alumnes, poden enviar les seues queixes. L’objectiu que assenyalen des del PPCV és evitar que els centres educatius siguen “subseus” dels partits en el Govern valencià.

La plataforma denominada ‘No a l’adoctrinament en les aules’ es pot trobar en les mateixa web del partit. El formulari que inclou és absolutament anònim, cosa que des de la formació del charran justifiquen que és “per a evitar represàlies”.

“En alguns casos s’incita als xicotets a pensar d’una determinada manera” i açò “vulnera la Constitució”, denuncien en el PPCV. “Si el senyor Marzà no garanteix la llibertat dels centres algú va a haver de fer-ho. No són casos aïllats sinó un degoteig constant”. Per açò, Jaume Bronchud, sotssecretari de comunicació del partit, va assegurar que aquesta iniciativa pretén “posar l’educació al servei de la qualitat, perquè no es pot traslladar la política a l’educació”. A més, Bronchud va defensar la mesura perquè defensarà als professors “perquè no es vegen intimidats per les accions polítiques del Consell”.

La plataforma es va presentar la mateixa setmana en què el Síndic de Greuges va fer públic el seu informe anual de 2017, en el qual la Conselleria d’Educació és una de les més agraviades. Segons el Síndic, es van registrar 7.702 queixes contra el departament que dirigeix Vicent Marzà, el 55% del total de queixes rebudes.

El diputat de Compromís, Josep Nadal, va assegurar que el pas donat pel PPCV consisteix a “instigar als pares i mares a realitzar denúncies sobre els docents dels seus fills”, cosa que va qualificar de “barbaritat inacceptable”. “És l’enèsim atac del PP a l’honorabilitat i professionalitat dels nostres docents”, va sentenciar, per a afegir posteriorment que açò evidencia “la catadura moral dels dirigents populars”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 4 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC