25n
25N
25N

El PP demana tarifa zero per als autònoms i no pagar impostos si no tenen ingressos

El portaveu d’Ocupació del PP a les Corts, Juan Carlos Caballero, defensa que “les empreses, les pimes i els autònoms necessiten ajudes reals i no ximoanuncis”

El PP demana tarifa zero per als autònoms i no pagar impostos si no tenen ingressos
31/01/2021 -

El portaveu d’Ocupació del Grup Parlamentari Popular de les Corts Valencianes, Juan Carlos Caballero, ha anunciat que “el PP demana tarifa zero per als autònoms que hagen baixat la seua facturació més del 50%, durant sis mesos prorrogables i no pagar impostos si no tenen ingressos” en una proposició presentada a les Corts.

“Els autònoms i els seus familiars no poden continuar pagant amb el seu patrimoni la ruïnosa i negligent gestió de la pandèmia per part de Ximo Puig. Si els obliguen a tancar, el mínim és que no hagen de continuar pagant impostos. Puig i Sánchez no poden continuar sagnant-los a impostos. A zero ingressos, zero quotes, zero impostos”, ha assenyalat.

En concret, Cavaller ha explicat les mesures que recull el PPCV dins del Pla Activa. “Proposem una quota zero per als nous autònoms subvencionada per la Generalitat i per a aquells que hagen baixat més d’un 50% la seua facturació respecte a 2019. Es preveu que per a tots els autònoms que continuen amb l’activitat i tinguen empleats, una reducció del 7% de la quota íntegra per a l’IRPF de 2020 i 2021, que haurà d’aprovar-se de manera immediata amb entrada en vigor en l’actual exercici tributari. Si per alguna raó aquesta mesura no pogués posar-se en marxa, la quantitat resultant s’atorgarà com a bonificació fiscal en el següent exercici tributari. Són mesures concretes que hauria d’adoptar Puig sense parpellejar”.

El portaveu popular ha assenyalat que “el nostre objectiu és salvaguardar l’ocupació i evitar la fallida de milers d’autònoms valencians amb ajudes directes a fons perdut. El lamentable és que per al govern de Puig això no siga una prioritat”.

Per a Juan Carlos Caballero, “un autònom sense finançament és com una bicicleta sense pedals. Amb paraules i ximoanuncis no se salvarà a cap autònom. Necessiten ajudes directes i reals de manera urgent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − cinc =