25n
25N
25N

El PP demana solucions als valencians "de manera immediata" després de 60 dies "sense un pla" de Puig

El PP demana solucions als valencians "de manera immediata" després de 60 dies "sense un pla" de Puig
15/05/2020 -

El portaveu d’Economia del grup popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat aquest divendres que la comissió de reconstrucció de la Comunitat Valenciana després de la Covid-19 “ha de donar solucions als valencians de manera immediata després de 60 dies sense un pla del ‘president’ Puig”.

Ibáñez s’ha pronunciat així després de la constitució de la comissió en el Parlament Valencià. “El propòsit del grup popular és donar solucions i fer-lo de manera immediata. Per això hem proposat que dins dels plans de treball es recullen mesures urgents que es puguen implantar molt abans que acaben els treballs de la comissió. Els valencians ja porten dos mesos de demora per part del Govern de Puig”, ha assenyalat.

El diputat popular ha indicat que Les Corts liderarà la reconstrucció de la Comunitat Valenciana després de la pandèmia de la Covid-19 “perquè Puig no ha volgut exercir de líder de la Comunitat Valenciana” i ha manifestat que des del PPCV “el que volem donar solucions i respostes immediates als qui l’estan passant malament. Les persones que no poden treballar i no poden menjar no poden esperar més per a tindre una resposta del Govern valencià”.

Ibáñez ha tingut crítiques cap a la constitució de la taula de la comissió. “Comença amb mal peu, amb una submissió de determinats grups al grup socialista. Hui la constitució de la taula ha donat bona mostra de com el PSPV vol controlar tots els detalls. Des del GPP ens vam mostrar ferms en la nostra postura. Ja vam dir que no ha d’haver-hi ni submissió ni subordinació, i que l’única lleialtat de la comissió ha de ser cap als valencians per a donar solucions”, ha postil·lat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =