25n
25N
25N

El PP demana que es convoque l'Observatori de l'Oci per a estudiar la flexibilització de les llicències d'activitats

Catalá destaca que “del sector de la hostelería viven miles de familias valencianas que están pidiendo desesperadamente a las Administraciones Públicas medidas efectivas que les ayuden a superar la peor crisis que han sufrido nunca”.

El PP demana que es convoque l'Observatori de l'Oci per a estudiar la flexibilització de les llicències d'activitats
19/10/2020 -

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, i la regidora Paula Llobet, han mantingut hui reunions amb els representants de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i de la Coordinadora d’Hostalers de Barris de València per a traslladar-los que en el Ple de l’estat de la ciutat defensaran una iniciativa perquè l’Ajuntament reduïsca la pressió fiscal a les empreses del sector comercial i hostaler, “de les quals depenen milers de llocs de treball a la ciutat, directes i indirectes, i que estan en una situació límit per la pandèmia de COVID-19”

Els representants de la CEV i de la Coordinadora d’Hostalers, ha assenyalat Catalá, “demanen a les Administracions Públiques sensibilitat, consciència de la situació econòmica actual tan delicada i també responsabilitat per a poder mantindre oberts amb seguretat els negocis i comerços de barri dels quals tants llocs de treball depenen”.

Sobre aquest tema, Catalá ha anunciat que el PP plantejarà que se suprimisca per a 2021 la taxa d’ocupació de la via pública de taules i cadires. “Llançarem aquesta proposta perquè l’hostaleria ha sigut la gran perjudicada i sol·licitarem que es convoque l’Observatori de l’Oci perquè s’estudie la flexibilització de les llicències de manera que puga ajudar a diversificar les activitats”.

En finalitzar la trobada amb els professionals de l’hostaleria Catalá, ha manifestat que “aquest sector és uns dels motors de l’economia de totes les ciutats espanyoles i necessita urgentment que des de les Administracions Públiques s’aproven mesures efectives d’ajuda que contribuïsquen a pal·liar l’impacte que està tenint sobre aquestes activitats la crisi sanitària i que servisquen també per a frenar la sagnia de pèrdues d’ocupació que s’estan produint”.

Catalá ha destacat que “el PP continuarà insistint en el Ple de l’estat de la ciutat sobre la necessitat urgent que s’apliquen mesures d’ajudes per a l’hostaleria”. Entre aquestes mesures, ha conclòs, “és urgent que es reduïsca la pressió fiscal que va imposar Ribó i el PSPV amb l’acanada que van aprovar amb l’augment d’impostos i taxes l’any passat i que s’està cobrant en aquest any 2020”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =