25n
25N
25N

El PP demana que l'Ajuntament habilite locals municipals per a realitzar vacunacions massives i proves PCR

Catalá reclama al govern de Ribó i PSOE que no s’inhibisca davant la gravíssima crisi sanitària que viu València i que incremente la col·laboració amb la conselleria de Sanitat per a lluitar contra l’avanç del coronavirus.

El PP demana que l'Ajuntament habilite locals municipals per a realitzar vacunacions massives i proves PCR
19/01/2021 -

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha proposat hui que s’incremente “al màxim” la col·laboració entre l’Ajuntament i la conselleria de Sanitat amb l’habilitació d’espais municipals on es pogueren fer vacunacions massives i es realitzaran proves PCR de detenció de coronavirus”.

Catalá ha reclamat al govern de Ribó i PSOE que no s’inhibisca davant la gravíssima crisi sanitària que viu València i que incremente la col·laboració amb la conselleria de Sanitat per a lluitar contra l’avanç del coronavirus. “Ribó, des del primer moment es va anar a l’òpera quan se suspenien les Falles, i continua encara eludint les seues responsabilitats que li toquen com alcalde en aquesta crisi sanitària. Però ara la situació és tremendament delicada, i l’alcalde no pot continuar inhibint-se”, ha declarat.

La portaveu popular ha demanat que Ribó que “isca de la seua letargia i no escatime ni un només dels recursos que disposa l’Ajuntament per a combatre la pandèmia”, i ha reclamat que “es concrete ja amb la Generalitat un protocol de vacunacions per a la ciutat de València”.

Reforç de l’atenció primària

Catalá ha considerat “inadmissibles” les cues en els centres de salut per a fer-se proves PCR, i destaca que “aquesta situació es podria millorar sensiblement reforçant l’atenció prevalguera i en els centres de salut i amb una major i millor coordinació entre l’Ajuntament i Sanitat”.

Segons ha advertit, València disposava des d’aquest estiu dades molt preocupants de l’avanç ràpid dels contagis a través de les anàlisis de les aigües residuals, “però no es van prendre mesures preventives amb antelació perquè, lamentablement, en aquesta crisi sanitària l’alcalde sempre ha anat a remolc”.

Finalment, Catalá ha demandat que l’Ajuntament seguisca l’exemple de municipis com Alacant que ha repartit gratuïtament cinc milions de màscares entre els veïns. “Les famílies més vulnerables tenen grans dificultats per a pagar les mascaretes que necessiten al mes i l’Ajuntament de València hauria de facilitar-les sense cost”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dos =