25n
25N
25N

El PP demana en les Corts que no se subvencione a entitats que facen apologia de l'independentisme

El Portaveu de Cultura del PP en les Corts, Luis Martínez, anuncia la presentació d’una esmena per a evitar en 2021 patrocinis com el que va premiar a l’independentista Jordi Cuixart

El PP demana en les Corts que no se subvencione a entitats que facen apologia de l'independentisme
10/11/2020 -

El PP ha sol·licitat en les Corts que no se subvencione a entitats que facen apologia de l’independentisme.

El portaveu de Cultura del Grup Popular en les Corts, Luis Martínez, ha anunciat la presentació d’una esmena als pressupostos de la Generalitat 2021 en les quals se sol·licita que no es donen subvencions públiques a entitats que facen apologia de l’independentisme en la Comunitat Valenciana.

L’esmena ve provocada pel patrocini de la Generalitat dels premis Ovidi Montllor que en la seua edició d’enguany ha guardonat a l’independentista condemnat Jordi Cuixart en un acte celebrat el passat cap de setmana a Alcoi i que va comptar amb la presència de la segona autoritat de la Comunitat Valenciana, Enric Morera”. L’acte està promocionat per la Generalitat, Ajuntament d’Alcoi, Ajuntament de Bocairent i Escola Valenciana.

Per a Luis Martínez “no es pot tolerar que es donen subvencions públiques per a actes d’exaltació de les tesis independentistes que ataquen el nostre Estatut d’Autonomia i la Constitució Espanyola. És inadmissible que hi haja participació pública i institucional en uns premis que exalten al condemnat Jordi Cuixart i que, en la seua al·locució des de Lledoners, va presumir de les tesis independentistes”.

Finalment, el portaveu popular ha assenyalat que “esperem que la resta de grups de les Corts donen suport a aquesta proposta perquè les institucions públiques no haurien de contribuir a fomentar l’odi i l’enfrontament ni a difondre una ideologia pancatalanista en la nostra terra”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + set =