25n
25N
25N

El PP demana al Consell ajudes a la digitalització en les universitats després de la suspensió de classes

El diputat Luis Martínez critica “la passivitat de la consellera Pascual pel seu abandó al món universitari”

El PP demana al Consell ajudes a la digitalització en les universitats després de la suspensió de classes
30/01/2021 -

El PP ha demanat al Consell, a través d’una proposta a les Corts, ajudes a la digitalització en les universitats valencianes per a minimitzar l’impacte acadèmic després de la suspensió de classes per l’alta incidència de la pandèmia i evitar el caos.

El portaveu d’Universitats del Grup Popular a les Corts, Luis Martínez, ha assenyalat que aquest Consell hauria de liderar la transformació digital dins de les universitats “perquè no sabem quant durarà aquesta pandèmia i les universitats han d’estar preparades. Fins ara la consellera Pascual no ha fet absolutament res en aquest sentit malgrat que la situació no és nova i li ho hem demanat des del mes d’abril, des del primer confinament”.

El grup popular ha presentat una proposta a les Corts en la qual es demana que la Conselleria d’Universitats “impulse al costat de les universitats públiques valencianes, la implantació d’una plataforma comuna que ajude a superar les dificultats que es produeix per a la realització d’ensenyament en línia, i que incloga el projecte de digitalització de les universitats valencianes entre els projectes a ser finançats pels fons de la Unió Europea, pla de resiliència del programa Next Generation Europe”.

Martínez ha indicat que “el món universitari se sent en aquests moments abandonat i desconcertat davant la situació i les dificultats que ofereix la mateixa administració que, en lloc d’ajudar, es dedica a donar bandades i llançar missatges confusos”.

Luis Martínez ha indicat que “la consellera Pascual ha estat desapareguda des del primer dia, sempre a rebuf i prenent mesures a destemps, sense anticipar-se ni preveure res. Hauria de demostrar almenys el mateix interés a preservar la salut dels universitaris com el que té a regar amb subvencions a la Fundació a la qual pertany el seu marit”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 12 =