25n
25N
25N

El PP demana la compareixença del nou director d'À Punt després de "disparar-se les pèrdues un 35%"

El PP demana la compareixença del nou director d'À Punt després de "disparar-se les pèrdues un 35%"
05/05/2020 -

El PP ha sol·licitat la compareixença en Les Corts del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), Alfred Costa, responsable des de fa un mes de la radiotelevisió pública valenciana, per “l’escandalosa i desastrosa situació financera d’À Punt després de disparar-se les pèrdues un 35% en només un any”.

El grup ‘popular’ vol que Costa explique els comptes i l’informe de gestió de la societat de 2019 i que diga “si és veritat que À Punt ha acumulat 65 milions de pèrdues, quasi 17 més que en 2018 quan es van registrar més de 48 milions en números rojos”.

“S’evidencia una gestió catastròfica pagada amb els diners de tots els valencians”, ha alertat en un comunicat la portaveu adjunta, Eva Ortiz: “Amb les enormes dificultats que estan travessant els valencians, amb la situació tan delicada que pateixen pimes i autònoms, no podem continuar balafiant en la televisió pública, cal marcar prioritats”.

El PP exigeix així que el director explique “com la cadena pública fa dos anys que té pèrdues sense control, una televisió que s’emporta 55 milions d’euros del Consell que acaben perdent-se”. Mentrestant, critica, “l’audiència no augmenta, només augmenten les pèrdues i la despesa en personal que passa de 12,3 milions a 18,7 milions”.

En el primer any d’emissió, recorda que “les dades objectives revelaven ja una realitat desoladora, més de 48 milions de pèrdues, mentre una auditoria situava a l’empresa en fallida tècnica”. “El segon any no ha sigut millor, anem com més va pitjor, i si ningú posa fre a aquesta gestió, el deute continuarà creixent i sense control en un moment en el qual la gent el que vol són solucions a l’enorme crisi que comencen a patir”.

Sobre l’audiència, els ‘populars’ asseguren que “els nivells tampoc són bons, hi ha televisions privades d’àmbit regional amb major audiència i molt menor pressupost. Fins i tot les empreses de televisió dels germans del ‘president’ Ximo Puig –també líder del PSPV– diuen que tenen molts més espectadors que À Punt”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =