25n
25N
25N

El PP demana una comissió d'estudi per a començar el pla de reactivació de la Comunitat

El PP demana una comissió d'estudi per a començar el pla de reactivació de la Comunitat
23/04/2020 -

La portaveu del PP en Les Corts, Isabel Bonig, ha demanat aquest dijous la creació d’una comissió especial d’estudi sobre el pacte per la reactivació de la Comunitat Valenciana després de la crisi del coronavirus. “Hem de comptar amb tota la societat civil per a començar la recuperació d’aquesta terra, perquè junts som més forts”, ha reivindicat.

En cas contrari, ha advertit que “cada dia que Ximo Puig no s’asseu a dissenyar un pacte per a reactivar la Comunitat, perdem oportunitats de futur”. “No hi ha temps a perdre, no hi ha excusa per a no fer-ho hui mateix”, ha insistit després que el ‘president’ i líder del PSPV es mostrara obert a un gran acord aquest dimecres.

Bonig, que ha registrat aquesta iniciativa en Les Corts, ha denunciat que han passat quasi 45 dies des que el PPCV va allargar la mà a Puig per a forjar “un pacte a la mesura de les necessitats de la Comunitat que permetera anticipar-nos a la situació que està per vindre”.

“Un pacte perquè junts puguem afrontar aquesta pandèmia i la crisi econòmica”, ha manifestat en un comunicat, perquè “cada dia que passa són més afectats, més empreses tancades, més autònoms que volen una resposta ràpida i eficaç”.

I ha insistit: “Un pacte per a aportar solucions als nostres sectors productius, als nostres majors, als nostres professionals, a les nostres pimes; un pacte amb una sola condició, el de sumar perquè la Comunitat puga afrontar el seu futur amb plenes garanties”.

També ha tornat a exigir al Consell que adapte el pressupost a les noves necessitats, així com “pagar als proveïdors, reduir l’administració, llevar-li grassa a les empreses públiques i establir un pla de treball”.

Per a tot això, la síndica ‘popular’ ha defensat que la comissió haurà de crear-se “al més prompte possible” i celebrar les compareixences dels representants de la societat civil que s’acorden, amb la finalitat de conéixer les seues propostes i inquietuds en relació amb el contingut del pacte. Ha marcat un termini màxim de dos mesos perquè comencen els treballs davant la situació extraordinària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

museo prehistoria