25n
25N
25N

El PP demana a Ribó una junta de portaveus urgent per a estar preparats davant el possible toc de queda

Ribó ens respon al PP sobre quantes sessions s’han celebrat de la comissió mixta de Sanitat i Ajuntament de València per a prendre mesures per a frenar el COVID 19: “pensem que cap”

El PP demana a Ribó una junta de portaveus urgent per a estar preparats davant el possible toc de queda
22/10/2020 -

La portaveu del PP, María José Catalá, ha reclamat hui a l’alcalde Ribó al fet que es convoque una junta de portaveus municipal amb urgència perquè s’informe de les converses i la situació real de la ciutat de València i si estem preparats davant el possible toc de queda a València per la COVID 19. També sol·licitar mesures amb un pla especial per a la nit d’Hallowen que eviten concentracions en els barris de la ciutat de València.

Catalá vol que en aquesta reunió informe “l’alcalde informe amb urgència de la situació a València amb la COVID 19 quan està plantejant-se el toc de queda a València i per a conéixer si existeix un pla per a implementar aquesta mesura quant a efectius policials per a garantir amb normalitat per a les nits i les festivitats que ve per davant”.

“No és moment d’improvisar és moment de treballar i pensar amb serenitat, i si se’ns demana lleialtat al PP la tindran però se’ns ha d’informar de la situació real a la ciutat de València”, va explicar Catalá.

La portaveu del PP ha tornat a insistir en la petició a l’alcalde Ribó perquè diga quantes sessions s’han celebrat de la comissió mixta de Sanitat i Ajuntament de València per a afrontar la lluita contra la COVID 19 a la ciutat de València. “Va ser un anunci de l’alcalde després de la reunió de fa més d’un mes i que torna a caure en lletra morta. Pensem que des que es va anunciar ni s’ha constituït ni s’ha celebrat cap sessió, encara que esperem que l’alcalde ens responga en la junta de portaveus”.

Catalá ha recordat l’incompliment del Pacte contra la COVID 19, ja que del 70% dels acords dels acords de la reconstrucció de la ciutat de València no s’han complit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 1 =