25n
25N
25N

El PP s'uneix a les manifestacions de "Hablamos Español" per a denunciar la "imposició lingüística" del Consell

El PP s'uneix a les manifestacions de "Hablamos Español" per a denunciar la "imposició lingüística" del Consell
22/05/2021 -

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana s’ha unit hui a les diferents manifestacions convocades per a protestar contra la imposició lingüística del Consell.

A la manifestació convocada a València pel col·lectiu “Hablamos Español” ha assistit el diputat de les Corts i secretari general del PP de València ciutat, Juan Carlos Caballero, la regidor del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de València, Julia Climent, i el regidor del PP i diputat provincial, Juan Giner Corell.

“Nosaltres parlem orgullosos el valencià però també el castellà. La política que està portant aquest Consell és la imposició del valencià i la de l’erradicació del castellà. I nosaltres el que volem és que els valencians tinguen la llibertat per a triar a quin centre volen portar els seus fills a estudiar i en quina llengua”, ha afirmat Cavaller que ha recriminat el “xantatge lingüístic que aplica el Consell. Nosaltres volem que els nostres estudiants parlen castellà, valencià i anglès i no arraconar a una de les llengües a costa d’una altra”.

D’altra banda, Cavaller ha recordat que el PP eliminarà el requisit lingüístic que ha imposat el Botànic per a accedir a la Funció Pública: “El PP l’eliminarà quan governem perquè el que volem és que en la nostra Administració estiguen els millors professionals i no els que parlen una llengua o una altra”.

Cavaller, Climent i Giner Corell han assistit, prèviament, a un acte d’homenatge a les víctimes del Covid-19. “Sempre estarem al seu costat, no poden caure en l’oblit com a altres partits els agradaria”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 16 =