25n
25N
25N

El PP exigirà en Les Corts la paralització del projecte de la CV-500

María José Català ha demanat al Partit Socialista i a la Generalitat “que es pronuncien” sobre la matèria

El PP exigirà en Les Corts la paralització del projecte de la CV-500
16/11/2019 -

El Grup Parlamentari Popular en Les Corts ha anunciat que presentarà una Proposició No de Llei per a “exigir que es paralitze el projecte de la Generalitat en la CV-500” i ha demanat al PSPV i a la Generalitat “que es pronuncien de manera contundent i clara”.

La diputada i portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat al PSPV i a la Generalitat que “es pronuncien de manera contundent i clara per a paralitzar el projecte de la CV-500, que té una forta contestació social per tots els veïns de les pedanies del sud de València”.

En aquest sentit, Catalá ha remarcat que el dijous en el Ple de l’Ajuntament de València Compromís i el PSPV no van donar suport a la paralització del projecte demanada pel PP i van apostar per una “moció descafeïnada” que “no compleix les expectatives dels veïns”.

“No valen les bones paraules i intencions del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. Han de banyar-se en Les Corts i votar a favor de la paralització del projecte”, ha assenyalat.

Segons la portaveu ‘popular’, “tal com han denunciat els veïns, el projecte de la Generalitat en la CV-500 suposarà pèrdues importants per a hostalers i comerciants, i dificultarà la mobilitat per a tots els veïns, ja que la CV-500 és l’únic accés que tenen a València”.

A més, Catalá ha anunciat que el grup parlamentari ‘popular’ presentarà esmenes a la Generalitat “perquè s’invertisca en l’Albufera i es puga iniciar el seu dragatge integral”. “És el que realment preocupa els veïns, la situació crítica de l’Albufera. El Consell ha d’invertir en l’Albufera i paralitzar el projecte de la CV-500 fins que no hi haja consens”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

art en blanc