caixa popular

El PP encara deu 23.000 euros al Palau dels Arts des de 2011

La Generalitat es va trobar una factura sense pagar d’un acte del PP en l’auditori

El PP encara deu 23.000 euros al Palau dels Arts des de 2011
26/01/2018 -

Segons va apuntar ahir el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la sessió de control en les Corts Valencianes, el Partit Popular de la Comunitat està pagant un deute de 23.600 euros amb la Fundació Palau dels Arts per un acte celebrat en l’auditori l’any 2011.

Segons Puig, el nou Consell va trobar ‘en el calaix’ de la Generalitat unes factures que “de forma voluntària o simplement negligent” no havien sigut saldades. Així mateix, va ressaltar que aquesta factura que s’havia deixat de pagar “des de 2011” se suma a la “famosa factura de Fira València del gran congrés del PP”.

L’acte, els pagaments del qual ascendeixen a 2.000 euros mensuals, va ser la proclamació de candidats del PP a l’alcaldia de les ciutats de més de 20.000 habitants en el Palau, que concretament va tindre lloc l’1 de març de 2011. La Fundació Palau dels Arts havia qualificat el cobrament del deute com a dubtós, i havia fet ja una reclamació extrajudicial.

Va ser l’octubre de 2017 quan el Consell es va assabentar que el PP havia acordat saldar el deute mitjançant 12 pagaments mensuals, a raó de 2.000 euros cadascun, sense interessos, i que van començar a produir-se a partir del 20 d’octubre.

En relació a aquest cas, el president va assenyalar que “per a passar pàgina no cal perdre la memòria”, però que la voluntat no és mirar cap arrere. Per això, va citar altres prioritats del Consell, com “saber la veritat de com s’ha produït el saqueig, qui va ordenar els sobrecostos de les obres adjudicades, cobrar comissions il·legals, qui va planificar i va executar aqueix entramat corrupte que va abocar a la Comunitat Valenciana a la situació de pitjor reputació de la seua història”.

“Aquesta és una comunitat amb gent honesta“, va assegurar Puig. “No és la vergonya dels valencians, és la seua vergonya”, va asseverar, i va posar en relleu que encara “no s’han assumit les responsabilitats polítiques per emparar, justificar i protegir la corrupció”, en relació al cas Gürtel.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats