El PP de Paiporta se suma a una manifestació protaurina amb ultres d'España 2000

El govern municipal (Compromís, PSPV i Podem) considera que és alarmant que s’intente trencar la convivència i alimentar l’odi

Foto Arxiu

El PP de Paiporta se suma a una manifestació protaurina amb ultres d'España 2000
19/09/2018 -

Les festes taurines tornen al centre de la polèmica. Després de la mort d’un jove de 27 anys en els “bous al carrer” en la localitat de Paiporta, el consistori on governa Compromís, PSPV i Podem, va optar per suspendre tots els festejos taurins fins a aclarir les causes de l’accident mortal. Aquesta suspensió va ser utilitzada per diferents grups polítics que ha acabat amb una nova manifestació. La Federació de Penyes de Paiporta i la penya El Arre de tiro y arrastre, ha convocat una manifestació per a aquest dissabte en la Plaça Major contra la imposició i a favor de les nostres tradicions.

El PP de Paiporta ha decidit sumar-se a aquesta manifestació a la qual també s’ha sumat José Luis Roberto, el líder d’Espanya 2000 que va protagonitzar el conegut escarni a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra. Des de la pròpia federació asseguren que és una manifestació pacífica i no polititzada però ja compta amb el suport del propi PP i d’un dels líders d’España 2000.

Delegació del Govern ha autoritzat la manifestació. Precisament des del despatx d’advocats del portaveu del PP de Paiporta, Vicente Ibor, es va enviar la petició de la manifestació a la pròpia delegació del Govern. L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, assenyala que aquest fet confirma que Vicente Ibor i el PP no solament estan darrere sinó que col·laboren en l’organització de la manifestació, com també van encoratjar el boicot ultra al concert de Sant Roc. El document també demostra la instrumentalització que està intentant dur a terme el PP sobre algunes associacions del poble contra el govern. Aquesta concentració recorda al boicot del cap de setmana passat en l’Aplec de Bétera per membres d’ultradreta que van insultar als assistents i que va haver de ser continguda per la Guàrdia Civil.

De la mateixa manera, Martín comenta que es deixa en evidència la connivència del PP i de Vicente Ibor amb l’extrema dreta i els moviments ultres, que van anunciar des del primer moment que se sumaven a la convocatòria. Per açò mateix, per a l’alcaldessa de Paiporta, “és alarmant que el PP i Vicente Ibor, en lloc de treballar per a fiscalitzar la gestió del govern de Paiporta, que és pel que cobra de tota la ciutadania, es dedique a intentar trencar la convivència i a alimentar l’odi.”

Missatges per a calfar les xarxes

El propi líder d’España 2000 es dedica a promoure aquestos missatges per les xarxes socials.

Compartir al máximo.No dejemos que Compromis nos quite nuestras tradiciones.¡ Acude !

Publiée par José Luis Roberto Navarro sur Lundi 17 septembre 2018

Para compartir

Publiée par José Luis Roberto Navarro sur Mercredi 19 septembre 2018

Això opina sobre el dispositiu de seguretat per al 9 d’octubre

¿Contra la Violencia?De acuerdo.Pero tambien de los que hacen enaltecimiento del delito, llevando lazos amarillos como…

Publiée par José Luis Roberto Navarro sur Mardi 18 septembre 2018

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat