25n
25N
25N

Ortiz (PP) insisteix que Puig done explicacions sobre l'operació de l'IVF: "Amagar-se després del director és absurd"

PPCV

Ortiz (PP) insisteix que Puig done explicacions sobre l'operació de l'IVF: "Amagar-se després del director és absurd"
27/07/2019 -

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz, ha afirmat aquest dissabte que el president Ximo Puig ha de donar explicacions urgents com a President i líder del PSPV entorn del que considera “operacions empresarials fosques que li esguiten a ell i al seu partit”, en referència a l’operació de l’IVF sobre el deute del Grup Zeta i ha assegurat que “amagar-se després del director (de l’IVF, Manuel Illueca, que compareix el dimarts en Corts) és absurd”.

Segons ha considerat Ortiz en un comunicat, “el President està entre l’espasa i la paret”. “El fet que no s’abstinguera en el ple del Consell sobre la quitació de l’IVF a una empresa de la qual és accionista és greu, per molt que la seua guàrdia pretoriana el vulga protegir”, ha asseverat la parlamentària.

“Però és que hui ens alcem amb notícies que afecten no solament la seua persona, sinó al PSPV, ja que un grup de militants i de càrrecs del partit van crear societats per a gestionar participacions en empreses on encara hui Puig manté els seus interessos empresarials”, ha manifestat, en referència a una informació del diari ‘Les Províncies’ d’aquest dissabte sobre les accions que tenien altres dirigents socialistes en Pecsa.

Segons Ortiz, “parlem dels anys 80 i 90, però no és excusa perquè Puig no és un nouvingut i en aqueixos anys ja estava”. “Alguna cosa ha de saber i el que és més, alguna cosa ha de dir”, ha assenyalat Eva Ortiz.

La secretària general ha assegurat que “aquest cas va cada dia a més” i ha indicat que per al PPCV “és absolutament irrenunciable que Puig done explicacions en seu parlamentària”. “Amagar-se després del director de l’IVF és absurd, perquè tot el que anem coneixent excedeix ja de les responsabilitats d’Illueca”, ha assenyalat.

“A Puig li persegueixen els fantasmes de les seues operacions empresarials i també de les de la seua família”, ha manifestat Ortiz. Finalment, la secretària general ha asseverat que l’actuació de l’IVF “no és més que la punta de l’iceberg de tota una operació que va coneixent-se a poc a poc i que no s’ha gestat en dos dies, ja que ve dels anys 80 i 90 i que ha permés obtindre beneficis substanciosos per al mateix president”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − setze =