25n
Orgull
Orgull

Només 12 mocions en 4 anys: el PP oblida el seu compromís amb Paiporta

Només 12 mocions en 4 anys: el PP oblida el seu compromís amb Paiporta
09/04/2019 -

L’actual legislatura ha sigut poc productiva per al Partit Popular de Paiporta. Amb set regidors al curs 2015-2019, els populars només ha presentat dotze mocions, una i mitja per regidor en quatre anys. Tenint en compte el coneixement que tenen del funcionament de l’administració i de les necessitats després de 8 anys governant, considerem que és ridícula l’aportació que han fet a la política local, encara més si tenim en compte la temàtica de les propostes presentades: unitat d’Espanya i tradicions.

Entenem que el PP no té propostes en cap àrea. No té cap model en matèria d’educació, ni en benestar social, ni en sostenibilitat, participació ciutadana, esports o joventut. Segons recorda Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta, les escasses mocions presentades pel PP a l’oposició han sigut “qüestions ridícules que ni beneficien als paiportins i paiportines ni milloren la vida del poble”.

Respecte de la gestió, l’oposició ha sigut encara més lamentable, només presentaren esmenes al pressupost el primer any, i copiaren les que havia presentat Compromís, sense tindre en compte que eixes modificacions ja havien estat incorporades… Sense cap iniciativa, ni proposta, ni vocació de servei públic, no es pot governar.

Després de quatre anys, d’atacs personals a les i els membres del govern, d’incendiar i crear conflictes ficticis, de reptar, denunciar i amenaçar, el PP està condemnat a repetir curs en l’oposició. Esperem que els pròxims quatre anys, treballen per Paiporta i la seua ciutadania, des de la generositat i la humilitat.

Des de Compromís per Paiporta, recordem a Vicente Ibor i els seus companys i companyes que, durant la legislatura 2011-2015 quan ells eren govern, Compromís amb només dos regidors va presentar 50 mocions, quasi cinc voltes més iniciatives que ells amb 5 persones menys. A més a més, eren propostes responsables pensades per a millorar Paiporta, com ara la creació de la Regidoria d’Igualtat, la instal·lació de contenidors per a reciclar l’oli, mesures per potenciar la seguretat en els centres educatius, la creació del Consell de la dona, propostes per evitar desnonaments o millores de les ordenances fiscals, entre altres.

Com recorda Isabel Martín “les eleccions del 2015 deixaren al descobert qui havia treballat i qui no, el PP ha tingut una fantàstica oportunitat durant quatre anys per demostrar que volen el millor per a Paiporta, des del govern o des de l’oposició, però l’ha deixat passar i ha preferit estar quatre anys intentant trencar la convivència i fer la política pitjor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + setze =