25n
Orgull
Orgull

El PP porta al ple una moció per a paralitzar la nova ORA de València

El PP porta al ple una moció per a paralitzar la nova ORA de València
28/07/2021 -

El PP porta al ple de demà una moció per a paralitzar el ‘sablazo’ de l’ORA de Ribó. Els populars en la seua moció demanen que es paralitze la nova regulació de l’estacionament ja en funcionament que cobra les tres hores del migdia, una hora més a la vesprada i en zones on no es pagava en horari de vesprades també es paga des de fa setmanes. Hi ha 45 zones de la ciutat on no es pagava i ara sí i València es converteix així en la primera gran ciutat d’Espanya que es cobra els dissabtes a la vesprada per aparcar als seus carrers.

“La nova regulació de l’estacionament aprovada per Ribó i PSOE és un ‘sablazo’ fiscal a la classe treballadora en tota regla. A més d’ampliar 3 hores de pagament, amb les zones de menjar, hi ha noves zones a la ciutat on abans no es pagava i ara els veïns han de pagar per aparcar”, ha assenyalat la portaveu adjunta del Grup Popular, María José Ferrer San Segundo, qui ha explicat que el govern de Ribó “recaptarà 2 milions d’euros més de la butxaca dels ciutadans “i l’empresa privada que el gestiona tindrà més benefici, així que el ‘sablazo’ fiscal ataca directament als veïns, a la classe treballadora i no revertirà en un major benefici per als ciutadans.”

Ferrer San Segundo ha explicat que amb la nova regulació de la zona blava del govern de Ribó i PSPV hi ha 45 zones de València on ara es veu ampliada les hores de pagament, bé perquè s’afigen les vesprades o el dissabte, amb districtes afectats des d’Eixample, Extramurs, Pla del Real, Patraix, Rascanya, Quatre Carreres, Camins al Grau, Algirós.

Hi ha varies casuístiques:

-Zones on no es pagava el dissabte a la vesprada i ara sí (26)
-Zones on només es pagava entre setmana als matins i ara afigen les vesprades i el dissabte (7)
-Zones on només es pagava de dilluns a divendres, i ara s’afig el dissabte tot el dia (6)
-Zones on només es pagava de dilluns a divendres i ara s’afig el dissabte al matí (6)

“El 100% de les places de l’ORA es veuen afectades per l’ampliació de 3 hores però a més, en prop del 40%, quasi en 1.800 places ara hi ha zones on es paga i abans no es feia”, ha explicat la regidora Ferrer San Segundo.

El PP ha recordat que el Govern de Ribó i PSOE doblegarà les zones de pagament de l’ORA en els barris de la ciutat en els pròxims anys, com recull el pla previst per l’alcalde Ribó que incrementarà de les actuals 5.439 places de pagament de ORA a les més de 10.439 places segons el pla dissenyat per l’Ajuntament. Amb aquest pla els ciutadans pagaran 10 milions d’euros a l’Ajuntament per aparcar a la carrers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =