25n
25N
25N

El PP lamenta que Puig "s'alie amb Sánchez" per a "endarrerir el finançament en esborrar reivindicacions en el 9 d'Octubre"

El PP lamenta que Puig "s'alie amb Sánchez" per a "endarrerir el finançament en esborrar reivindicacions en el 9 d'Octubre"
10/10/2020 -

El portaveu d’Economia del Grup Popular a Les Corts Valencianes, Rubén Ibáñez, ha lamentat aquest dissabte que el president de la Generalitat, Ximo Puig, “s’alie” amb el president del Govern, Pedro Sánchez, per a “endarrerir el finançament” en esborrar “tota reivindicació en el discurs del 9 d’Octubre”.

El diputat ‘popular’ ha criticat que el cap del Consell “no citara la importància que la Comunitat Valenciana tinga un nou finançament”. “Fins ara era el principal problema dels valencians, però sembla que ja no, perquè no té cabuda en el discurs institucional del Dia de la Comunitat Valenciana”, ha denunciat.

Ibáñez ha censurat que aquest “silenci” es produeix “a penes una setmana després que el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, diguera que eixia satisfet d’un Consell de Política Fiscal en el qual se li va dir a tot que no”.

Per això, ha criticat que el Govern de Sánchez “no contempla, ara com ara, ni una nova i immediat finançament, ni un fons d’anivellament per a la Comunitat Valenciana ni un dèficit asimètric”. “És un fracàs rotund”, ha agregat.

El portaveu d’Economia del PP ha afirmat que “malgrat aquest silenci el problema de l’infrafinançament, lluny de solucionar-se, s’ha agreujat més”. “Sota el mandat de Puig el deute ha augmentat fins a 10.000 milions d’euros per la ineficàcia a l’hora de sol·licitar un nou model”, ha remarcat.

Finalment, ha criticat que Sánchez “haja fet callar a Puig sobre qualsevol reivindicació del finançament i aquest ha obeït, eliminant qualsevol al·lusió en el discurs”. “Puig, una vegada més, ha demostrat que és un fidel socialista abans que un exigent valencià”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tretze =

Valencia activa
bombers
Valencia activa