25n
Orgull
Orgull

Bonig: "El PP utilitzarà tots els mitjans perquè les retallades de Puig no afecten els drets dels valencians"

EP

Bonig: "El PP utilitzarà tots els mitjans perquè les retallades de Puig no afecten els drets dels valencians"
08/09/2019 -

La presidenta regional ha advertit que “el PPCV utilitzarà tots els mitjans polítics i legals perquè les retallades no afecten els drets dels valencians”.

Bonig ha intervingut en l’acte d’inici de curs polític celebrat a Benidorm i que ha comptat amb la presència del president del Partit Popular (PP), Pablo Casado, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, i –entre altres- la sotssecretària d’Organització del PP, Ana Beltrán. En l’acte també han intervingut, a més de Pablo Casado, l’alcalde Benidomr,Toni Pérez, el president de la Diputació provincial Carlos Mazón, el president provincial del PP Eduardo Dolón.

Bonig ha agraït a Casado la seua presència de nou en l’acte que marca l’arrencada del nou curs polític. “Per a nosaltres aquest inici polític és fonamental en aquests moments complicats i difícils per a Espanya, amb un bloqueig polític i institucional. La incapacitat de l’esquerra està ocasionant molt mal en la Comunitat. Va ser capaç d’arribar a acords amb tots els que volen trencar a Espanya amb la condició de tirar al PP del govern. Però quan arriben i cal treballar, l’esquerra fracassa. Sempre destrueix i mai construeix. Eixa és la diferència entre ells i el PP”.

La líder popular ha qualificat de “mesquinesa política” que es bloquegen recursos per a pressionar i forçar una investidura. “Les prestacions socials no poden ser usades com a moneda de canvi per a forçar un govern. Es vulneren els drets dels ciutadans. A Sánchez només li importa el Falcon i els privilegis de ser president però no la destinació d’una gran nació i la destinació de 45 milions de ciutadans”.

Isabel Bonig ha explicat que “el Mediterrani sempre ha sigut l’avançada de les polítiques de l’esquerra. Ací Puig va avançar les eleccions sota el pretext de deixar d’estar marginats. Quatre mesos després del nou Botànic, l’anomenat pacte de les butaques i dels endollats, es tradueix en tres xifres: 1.450 milions d’euros que són les retallades que Sánchez li demana a Puig, 330 endollats i 13.000 valencians que estan a l’atur a l’agost liderant la destrucció de l’atur. Quan governen els socialistes i els seus socis, tenim retallades, endollats i privilegis i atur. Això li espera a Espanya si governa la coalició d’esquerres”.

Bonig ha denunciat “el silenci de Puig ara amb Sánchez respecte al finançament. Submissió total i absoluta. I la senyora Oltra en les pròximes setmanes aprovarà retallades i uns pressupostos que retallen els drets dels valencians. Aquest Consell no paga la dependència, no paga als centres de menors, no paga les despeses de funcionament d’escoles i col·legis, no paga a proveïdors, a les universitats… diners hi ha, el problema és de gestió i de prioritats. Pot traure diners, per exemple, dels 5 milions de les línies d’ajuda directes que Puig ha donat per a comprar voluntats, dels 17 milions d’euros en assessors i endollats, o dels 1,3 milions que li acaben de perdonar a una empresa on Puig té accions. Diners hi ha, però no per a millorar l’educació, sanitat o dependència, sinó per als seus endollats i per a rescatar una empresa privada on el president té interessos. No amb els diners dels valencians”.

En aquest sentit, Bonig ha advertit que “el PPCV utilitzarà tots els mitjans polítics i legals perquè les retallades no afecten els drets dels valencians. Que es retalle dels privilegis de Puig i Oltra però no dels drets dels valencians”.

La presidenta regional ha manifestat que “el pacte de les butaques ha sigut un fracàs i ja hi ha símptomes d’esgotament. Van prometre rescatar a les persones però no van dir que només era per a rescatar als seus. La Comunitat Valenciana lidera les llistes d’atur, de dependència, la morositat, i les llistes d’espera en sanitat. Van prometre exemplaritat i els jutjats investiguen per presumptes irregularitats les ajudes a les empreses del germà de Puig i ningú diu res. Si després de tot això Oltra no alça la veu són còmplices de les retallades. Li demane a Oltra que trenquen amb els socialistes. Només així demostraria que anteposa els interessos d’aquesta Comunitat a les butaques”.

Isabel Bonig ha assenyalat que “aquesta és una terra on s’atempta contra la llibertat dels pares a l’hora de triar llengua i educació, amb 40 sentències en contra que acrediten que la política educativa de Puig atempta contra la igualtat”. Bonig ha demanat a Ciutadans “ajuda per a defensar en els tribunals la llibertat dels pares per a triar la llengua i l’educació. La política són fets. L’únic partit que ha estat al costat de la societat civil ha sigut el PP. Senyors de Ciutadans, no s’equivoquen d’enemic, ajuden-nos a desemmascarar el full de ruta catalanista”.

Isabel Bonig ha indicat que “no volem eleccions. És obligació de Sánchez conjuminar voluntats, però si anem a eleccions per la irresponsabilitat el PPCV està preparat. Lluitarem perquè Pablo Casado siga el pròxim president del govern i que en la Comunitat Valenciana torne el sentit comú de la mà del PP”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =