25n
25N
25N

El PP demanarà l'expedient del contracte d'urgència de l'IVF a Tragsa per a gestionar els crèdits a hostaleria, oci i turisme

El PP demanarà l'expedient del contracte d'urgència de l'IVF a Tragsa per a gestionar els crèdits a hostaleria, oci i turisme
10/04/2021 -

El portaveu d’Economia del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha anunciat que el seu grup sol·licitarà l’expedient del contracte d’urgència de l’Institut Valencià de Finances a una filial de l’empresa Tragsa perquè s’encarregue de gestionar els crèdits destinats a hostaleria, oci i turisme per la Covid.

Aquest contracte, realitzat a dit, ascendeix a 272.000 euros, i segons explica Ibáñez “demostra la falta de mitjans de l’anomenat banc públic de la Generalitat per a portar avant la seua labor més o menys quotidiana”. El diputat ha recordat que fins hui “l’única línia d’aportació a la Covid és un fons de 50 milions i d’ells no sabem si s’han repartit íntegrament o encara queden per justificar o per assignar algunes partides d’aqueixos diners. El que sí que sabem és que 272.000 euros es destinaran a l’assessorament extern de l’IVF”.

“No entenem com no s’està realitzant aquest encàrrec des del primer moment, perquè si l’Institut Valencià de Finances sabia que no tenia mitjans ho sabia al gener com ho sap ara a l’abril i per tant no té molt sentit aquests encàrrecs per la via d’emergència”, ha assenyalat. Ibáñez ha preguntat si aquest encàrrec “és una manera de dotar de mitjans a una empresa estatal perquè acabe regulant els diners que provinga dels fons europeus”.

Finalment, el diputat popular ha recordat que s’està incomplint l’anunci del president que la línia de préstecs ascendiria a 100 milions d’euros. “De moment l’única cosa que coneixem és que s’ha dotat amb 50 milions d’euros”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =