25n
25N
25N

El PP exigeix solucions a les "contínues" retencions en la CV-500 pel "mal que produeixen als negocis"

El PP exigeix solucions a les "contínues" retencions en la CV-500 pel "mal que produeixen als negocis"
01/08/2020 -

La regidora del PP a l’Ajuntament de València Julia Climent ha exigit al Govern municipal “solucions” a les “contínues” retencions que es produeixen aquest estiu en la CV-500 i “el mal als negocis de la zona”.

Així ho ha manifestat després de reunir-se aquesta setmana amb comerciants i hostalers de les pedanies del sud de la ciutat que es troben al llarg de la carretera CV-500, ha informat el PP en un comunicat. En aquesta zona sud de la ciutat de València, al llarg de la costa, resideixen a l’estiu milers de veïns de la ciutat que “pateixen diàriament llargues retencions de trànsit i que han anat en augment amb les actuacions de la Generalitat en la carretera”, ha censurat l’edil ‘popular’.

Cilment ha denunciat que les “contínues” obres realitzades en la CV-500 “estan provocant aquest any més retencions que els estius passats” i ha criticat que “s’han realitzat les obres sense consultar amb veïns ni amb col·lectius de comerciants i hostalers i amb el suport del Govern de Ribó i el PSPV, la Generalitat prossegueix les obres en la CV-500”.

“Aquestes actuacions ja estan provocant greus retencions de trànsit amb les consegüents protestes dels usuaris d’aquesta única via de comunicació”, ha precisat.

El Palmar compta amb 30 restaurants que tenen més de 500 treballadors i “només compten amb aquest accés perquè puguen arribar els seus clients”. Cada cap de setmana acudeixen al Palmar més de 3.000 persones als seus restaurants i a realitzar passejos amb barca, ha explicat el PP.

“EN PERILL CENTENARS DE LLOCS DE TREBALL”

En aquesta línia, ha denunciat que “tant la Generalitat com l’Ajuntament estan ocultant el projecte i sense informes de Trànsit, Guàrdia Civil o Bombers, ja que les mitjanes en construcció impedeixen el pas dels vehicles d’emergències i converteixen trams de la carretera en una ratera”.

“La situació posa en perill centenars de llocs de treball vinculats als sectors del comerç, hostaleria i immobiliaris en totes les platges sud de València”, ha alertat Climent, al mateix temps que ha expressat que els veïns “ja van eixir al carrer i es van manifestar contra l’alcalde Ribó, demanant que la CV-500 no es toque sense consens”.

L’edil ‘popular’ ha lamentat que la Generalitat “ha aprofitat el confinament per a portar avant una actuació amb el silenci còmplice del Govern de Ribó i el PSPV, malgrat el compromís del conseller Arcadi España de no realitzar cap actuació sense consens”. “A més, neguen qualsevol informació als veïns i associacions de la zona”, ha afegit.

“Qualsevol actuació ha de ser consultada amb els veïns, comerciants, agricultors i hostalers de la zona sud de València, ha defensat Climent, al mateix temps que ha censurat que la nova actuació, “a més de posar en risc centenars de llocs de treball també suposen noves traves el moviment dels agricultors, ja que molta de la maquinària agrícola ja no podrà usar aquesta carretera”. “Ja s’estan provocant greus retencions en la carretera amb les actuacions en els diferents trams de la CV-500”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =